Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.3

Nápoje

7.3

Jídlo

6.0

Hrací plocha

7.8

Zázemí

6.3

Zliv na jaře poprvé padla, nad její síly byl Sedlec


Branky


0

Utkání bylo napívané až do konce. Domácí dostal do vedení obránce Bláha, stav 1:0 vydržel až do 88. minuty, kdy definitivně rozhodl Pavlíček. Zlivská jarní série byla působivá, na Sedlec už ale tým kolem kapitána Szabóa nestačil, Zliv tak nadále zůstává v pásmu ohroženém sestupem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spolupráce Chromý - Bláha po týdnu znovu zafungovala

Sedlec dal pro první poločas dohromady jen jedenáctku hráčů, ale do utkání vstoupil pravou nohou a ač jarní výsledky favorizovaly spíše Zlivské, byli to právě oni, kdo tahal za kratší konec, domácí byli od prvních minut aktivnější. Z mnoha domácích šancí se prosadil až ve 29. minutě Bláha hlavou po přímém kopu Chromého - 1:0. Jen na lavičce hostů tentokrát začal Boubal, hosté navíc v průběhu první půle přišli o kapitána Szabóa, který musel být střídán. Sedlec hrál jednoduše, agresivněji, byl více na míči. Zlivské obraně delala velké problémy útočná dvojice domácích Šindelář s Kučerou. Kromě dvou šanci ze standardních situaci si Zliv nevypracovala zadnou vylozenou šanci, zatimco jenom diky Remtovi se šlo do kabin za stavu 1:0.

Poslední rána kapitána

Na pokračování souboje přijeli sedlečtí Zíka s Kozlem, domácí tak díky tomu mohu mohli v průběhu dějství nahradit zraněné hráče a nedohrávali v oslabení. Druhá půle prakticky kopirovala tu prvni, ačkoliv šance a to i ty vyložené byly tentokrát na obou stranách. Bican trefil tyč, domácí břevno, dále Zrun po odrazu od brankáře dorážel z malého vápna vedle a za domácí Kučera, Šindelář ani Špán nedokázali navýšit vedení. A tak definitivně rozhodl až dvě minuty před koncem kapitán Pavlíček, který si narazil z Chromým, prošel od půlky hřiště krásně obranou a překonal i Remtu - 2:0. Sedlec teprve podruhé v sezoně udržel nulu a výborně pracující obrana s brankářem Hanzalem si ji opravdu zasloužila. Zliv na jaře poprvé padla a a se záchranou soutěže u ní ještě není hotovo...



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Tomáš Kučera (útočník): "Přestože nás bylo pouze jedenáct a Venca Šindelář hrál v základu snad po více než roce, předvedli jsme myslím opravdu výborný týmový výkon. Všichni dřeli na maximum a naštěstí na druhou půli přijeli ještě dva hráči, abychom nedohrávali v oslabení. Zliv jsme drželi na distanc od branky a co prošlo, pochytal bezchybný Hanzal. Naopak my jsme měli moře šancí, ze kterých jsme alespoň dvě proměnili a zaslouženě jsme vyhráli. Vyzdvihl bych výkon trojice Hanzal, Bláha, Pavlíček, oni byli klíčovými hráči, ale celý tým hrál opravdu dobře. Velká spokojenost, jako první na jaře jsme porazili Zliv."

SK Zliv
Julius Szabó (kapitán): "Bohužel jsme nehráli dost dobře. Sedlec hrál přesne dle očekávání, agresivně, s nasazením, ale nedokázali jsme se s tím vyrovnat. Jen díky Remtovi, který chytal výborně, to bylo pouze 2:0. Závěr soutěže bude ještě hodně těžký."



Místo: Sedlec. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Řehoř Petr - HUČÍK Michal, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.