FOTO: Lhenice doma umí, tentokrát si poradily s Frymburkem


Branky


21. J. Beran , 44. R. Iliev , 66. R. Iliev
0

Domácí ale měli trochu usnadněnou pozici - Frymburk na zápas lepil sestavu, jak se dalo, nastoupila hned pětice hráčů, která měla v nohách zápas za B tým. To ale nijak nesnižuje kvalitní výkon Lhenic. Dvě branky vstřelil Iliev. Byli jste na zápase? Ohodnoťte úroveň hry, rozhodčích či oznámkujte jednotlivé hráče!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Frymburk nedorazil v plné sestavě

Lhenice na nic nečekaly a na oslabený frymburský celek od prvních minut nastoupily. Potřebný klid jim ovšem dodala na kopačky až 21. minuta, ve které se Lheničtí poprvé prosadili. Beranův trestný kop byl pro Frymburské hodně nešťastně tečován hráčem ve zdi a brankář Vítek už na změněný směr dráhy letu míče nedokázal zareagovat – 1:0. Frymburk nasadil bojovnou hru, ale domácí si s tím kombinačně dokázali poradit. A gólem do šatny srazil hosty ve 44. minutě Iliev. Tomu po pkěné kombinaci ve vápně přihrával Beran a střelec Lhenic se nemýlil a propálil Vítka podruhé – 2:0.

Iliev definitivně rozhodl

Ve druhé půli se obraz hry nezměnil, Frymburští už nemohli domácím stíhat ani fyzicky, v tomto utkání měli k bodům daleko, nevytovřili si jedinou gólovou situaci. A tak hráli s míčem na kopačkách povětšinou domácí fotbalisté, v 66. minutě už bylo o osudu zápasu definitivně jasno. Po zahraném rohu se míč opět dostal k Ilievovi a ten ho umístil za záda frymburského brankáře – 3:0. A tento stav platil i na závěr zápasu, kdy fouknul do píšťalky rozhodčí Trčka. Domácí defenziva v čele se stoperem Kopfem a náhradním brankářem, čtyřiačtyřicetiletým Boškou, udržela čisté konto. 



Ohlasy k zápasu


SK Lhenice
Zbyšek Novák (trenér): „Celý zápas jsme měli viditelnou převahu. Soupeř přijel s pěti hráči, kteří hráli ráno za béčko, takže byli dostatečně unavení. Hráli to sice od podlahy, ale poradili jsme si s tím. Po vstřelení první branky se naše hra uklidnila a do poločasu jsme vedli 2:0. V druhé půli už to bylo o skóre, hráli jsme fotbal, protože nás to baví, utkání jsme v pohodě dovedli do konce. Chytal za nás, skoro bych řekl výborně, Boška, ročník 72, nezklamal. Frymburk si ale skoro nic nevytvořil. Dobře zahrál stoper Kopf.“

FC Šumava Frymburk
Vlastimil Mertl (trenér): "Sobotní odpoledne jsme byli nuceni hodně improvizovat v sestavě, protože máme velkou marodku a hlavně jsme potřebovali hráčsky pomoct našemu B týmu, který nutně potřeboval vyhrát v Přídolí, a to se povedlo. Ve Lhenicích na nás čekal velmi dobrý tým domácích, který nám nedal vůbec šanci se v zápase prosadit. Domácí byli pány na hřišti a jejich výhra byla naprosto zasloužená. Neměli jsme za celý zápas žádnou vyloženou šanci a i to je prakticky vyjádření toho, jak zápas vypadal. Musím se přiznat, že jsme neodehráli dobrý zápas, ale to se stává a neděláme z toho žádnou tragédii. Je fakt, že byla znát i únava po předchozím zápase B týmu a někteří hráči toho ke konci zápasu měli plný zuby. Pochválit však musím domácí tým, který hrál jednoduchý a účelný fotbal, který na nás platil. Zatím byli určitě nejlepším týmem, proti kterému jsme letos nastoupili. Pochvalu zaslouží zejména Šisler, který odehrál během 5 hodin 2 zápasy."



Sestavy


SK Lhenice
P. Boška [-] - K. Muška [-] , L. Kopf [-] , J. Schön [-] (89. J. Exner [-] ) - J. Růžička [-] , P. Prenner [-] , J. Beran [-] , M. Bednár [-] , T. Tůma [-] - R. Pořádek [-] (81. L. Burda [-] ) , R. Iliev [-] (86. R. Sura [-] )

FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - K. Malák [-] (76. T. Kaňa [-] ) , M. Račák [-] , J. Šisler [-] , R. Mertl [-] , R. Michal [-] , M. Janáček [-] (71. D. Antl [-] ) - D. Račák [-] - Z. Vrátil [-] (88. M. Neumann [-] ) , L. Matúš [-] , P. Tichovský [-] (69. J. Rillich [-] ) -

ŽK: 6. R. Michal , 30. D. Račák , 56. L. Matúš , 78. R. Mertl .
Hráči zápasu: L. Kopf - J. Šisler .
Místo: Lhenice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Trčka Dominik - PRAVDA Luboš, ZLOCH František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.