2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 13:30

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krumlovské béčko se rehabilitovalo za minulý výprask. Frymburk skolil Svoboda


Branky


0

Krumlov B v domácím prostředí, to je jiná písnička. Minule padl v Trhových Svinech ostudně 0:9, tentokrát ale dokázal vyzrát v domácím prostředí na silný Frymburk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svoboda jako pravá posila

Asi hodně lidí bylo zvědavých na to, jaký dopad na Krumlovských zanechala trhosvinenská ostuda. A prvním poločasem svěřenci trenéra Šímy jasně odpověděli - žádný. Branky Krumlova přišly na řadu právě už v první části hry. Nutno však dodat, že frymburský soupeř musel oproti minulému kolu udělat v sestavě řadu změn a na jeho souhře to bylo znát. V 15. minutě poslal domácí po individiuální akci do vedení Pavel Svoboda, posila z áčka. A stejný šutér se prosadil i v minutě číslo 28, tentokrát po rychlé akci z pravé strany a centru Peťuleho, kterému dal Svoboda brankové razítko - 2:0. Frymburští oproti tomu své šance prvního poločasu zazdili - Vrátil těsně minul, oblouček Micáka byl příliš slabý, Matúš pak svůj únik zakončil jen do tyče, dorážka Micáka pak už bránu minula úplně. Krumlov se tak po maximálním využití svých příležitostí radoval po půli z dvoubrankového náskoku.

 

Vrátil vrátil hosty do hry

Frymburk ve druhé půli zabral a brzy vstřelil kontaktní gól, kdy dobrou formu potvrdil útočník Vrátil a prosadil se po závaru před bránou - 2:1. Z dalších šancí už ale hosté nic nevytěžili a na vyrovnání nakonec nedosáhli, Krumlovu vyšla pro druhý poločas sázka na defenzivu a hosté jejich pasivitu nedokázali potrestat, jen těžko se i přes jasnou územní převahu dostávali k ohrožení domácího gólmana, ten měl práci až ke konci utkání.



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov B
Karel Šíma (trenér): "První poločas dopadl dobře, dvakrát se trefil Svoboda, nejlepší hráč zápasu. Hosté ale snížili, pak už to byla hra nahoru dolů, opticky měl Frymburk víc ze hry, měl i velké šance, ale další branku už se jim dát nepovedlo."

FC Šumava Frymburk
Vlastimil Mertl (trenér): "Tenhle zápas byl pro nás hodně smolný, i když si za prohru můžeme prakticky sami. Doplatili jsme na nemohoucnost v koncovce. Zvláště v první půli jsme domácí tým přehrávali, ale gól jsme bohužel nedali a šancí bylo na dost. Produktivitu nám ukázal domácí Svoboda, který měl dvě střely na branku a obě perfektně zakončil. Ve druhé půli jsme dokázali snížit, ale to bylo z naší strany všechno. Měli jsme sice převahu, ale pouze platonickou. Až v závěru jsme si vytvořili dvě šance, ale ty jsme také spálili. Po lehkém zápase s Dřítní jsme si asi mysleli, že se snad soupeř porazí sám, a tak jsme dostali jednoduchou lekci. Nejlepší hráči: za domácí jednoznačně Svoboda a za Frymburk – Vrátil."



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov B
J. Kejšar [-] - P. Vnuk [-] (80. D. Steinocher [-] ) , J. Poláček [-] , R. Žilenko [-] , F. Persán [-] (60. L. Kitzler [-] ) , P. Svoboda [-] , T. Kopřiva [-] , J. Čabaj [-] (46. J. Lacko [-] ) , V. Jakeš [-] , J. Peťule [-] , J. Rozkošný [-]

FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - J. Ribár [-] , R. Mertl [-] , M. Račák [-] , J. Šisler [-] - D. Račák [-] , T. Kaňa [-] , B. Vágner [-] (30. J. Rillich [-] ) , J. Micák [-] - L. Matúš [-] (76. P. Tichovský [-] ) , Z. Vrátil [-] -

ŽK: 61. R. Žilenko , 90. J. Peťule - 15. B. Vágner , 82. Z. Vrátil .
Hráči zápasu: P. Svoboda - Z. Vrátil .
Místo: Český Krumlov. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Ryneš Vladimír - HUČÍK Michal, ALBERT Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.