0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 10:00

26.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledenice se rozloučily s působením v 1.A třídě vítězstvím


Branky


0

Hrdějovice v poseldním kole přivítaly na svém hřišti Ledenice, které si nakonec domů odvezly všechny body, ale ani tříbodový zisk z Hrdějovic již nemohl Ledenickým pomoci se v soutěži zachránit.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle...

Již s vědomím jistého sestupu nastupovali Ledenice k poslednímu utkání, ve kterém na svém hřišti přivítaly Hrdějovice. Domácí však zápas odehráli se ctí a se svými příznivci se rozloučili vítězstvím. Hrdějovicím parádně vyšel start jarní části sezóny, ve kterém dokázaly vytvořit povedenou šňůru zápasů bez porážky, ale i díky problémům se sestavou se jim následně přestalo výsledkově tolik dařit. Nicméně dostatečný počet bodů jim umožnil dohrát sezónu v klidu. V první pětačtyřicetiminutovce se diváci gólu nedočkali. Oby týmy se snažily hledat skulinky v obraně svého soupeře, ale jejich ofenzivní snažení se ani jednomu z nich do gólového konce dotáhnout nedařilo.

Gól a červená...

Ve druhém dějství měla hra podobný průběh jako v poločase prvním a góly stále nepadaly. Co však padalo, byly karty a k vidění byla rovnou také jedna červená, kterou viděl v 64. minutě hrdějovický Bíca a chtě nechtě se musel předčasně odebrat do sprch. To nahrálo do karet hostům a v 77. minutě se dokázal prosadit hostující útočník Winkler a poslal tak svůj tým do jednobrankového vedení. Nakonec se jednalo o první a zároveň také poslední gól zápasu, jelikož domácím se ve zbývajících minutách vyrovnat nepodařilo a ani hosté již své vedení nenavýšili.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Ledenice
Michal Hladík (asistent trenéra): Pro poslední jarní kolo nám los přidělil soupeře z Hrdějovic. Do zápasu jsme vstoupili výborně a soupeře do ničeho nepustili. Naopak my jsme byli aktivnější a vytvářeli jsme si tlak, ze kterého přišli i první šance. Bohužel jsme prozatím své šance nevyužili. Po 15. minutách dobré hry jsme lehce polevili a soupeř se dostal do zápasu. Za nerozhodného stavu se šlo do kabin. Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil. Dobrá hra obrany nedovolila soupeři vyloženou šanci na vstřelení prvního gólu zápasu. Naopak na druhé straně přibývalo náznaků šancí a po jedné z nich se dostal Winkler sám před brankáře domácích, kterého obešel a skóroval do prázdné branky 0:1. Tento stav vydržel až do konce zápasu a tak jsme mohli slavit vítězství. Chtěl bych klukům poděkovat za výkon v posledním zápase, který jsme sehráli v 1. A třídě.



Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice
R. Spěvák [-] - J. Koutský [-] , M. Sloup [-] , M. Bárta [-] , T. Balík [-] , M. Kudrle [-] , M. Nálevka [-] (64. M. Hazmuka [-] ) , M. Kotlas [-] , M. Ridvan [-] , V. Bíca [-] , J. Sázel [-]

TJ Slavoj Ledenice
F. Mičan [-] - L. Winkler [-] (88. J. Mařík [-] ) , M. Kožant [-] (67. K. Havelka [-] ) , M. Kadlec [-] , T. Hrubý [-] (83. F. Kopecký [-] ) , J. Fencl [-] , J. Princl [-] , M. Bez [-] , M. Volf [-] , M. Kopáček [-] , M. Michner [-]

ŽK: 85. M. Bárta - 7. M. Kadlec , 37. T. Hrubý , 38. M. Volf . ČK: 64. V. Bíca .
Hráči zápasu: L. Winkler .
Místo: Hrdějovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Votava Pavel - FORMÁNEK Luboš, KORANDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.