FOTO: Ševětín králem soutěže!!!


Branky


11. T. Hindy , 45. L. Kupec (p.) , 76. J. Havlíček
0

Ševětínu chyběl k zisku celkového prvenství jediný krok v podobě bodového zisku, který úspěšně na domácí půdě zvládl a právem tak mohly po zápase propuknout mistrovské oslavy!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrdějovice nastoupily v neúplném počtu...

Ševětín na svém hřišti přivítal tým Hrdějovic, který trápí problémy se sestavou a nejinak tomu bylo ani tentokrát, kdy hosté museli nastoupit dokonce o jednoho hráče méně a hned od začátku utkání se tedy museli vypořádávat s početní převahou svého protivníka. Celkem logicky se hosté zatáhli hned od úvodních minut první pětačtyřicetiminutovky před vlastní pokutové území a spoléhali především na kvalitní a pevnou defenzívu. S tím se však zkušený domácí tým dokázal vypořádat a hned v 11. minutě se ujal vedení, když po přihrávce Radima Novotného otevřel skóre zápasu Hindy, 1:0. Střelec branky Hindy a následně i jeho spoluhráč Petr Novotný měli další dobré příležitosti k navýšení vedení, ale to se podařilo až v samotném závěru prvního poločasu Kupcovi, který proměnil nařízený pokutový kop za faul na Radima Novotného, 2:0.

Domácí si své vítězství pojistili...

Scénář hry byl ve druhém poločase víceméně stejný jako v dějství prvním. Domácí drželi otěže zápasu pevně ve svých rukách a míč na svých kopačkách. Hosté se snažili korigovat skóre utkání, když se po některých chybách svého soupeře dostali do náznaků šancí, ale dá se říci, že ani jedna z nich nebyla vyložená. Na druhé straně hřiště nevyužili možnost ke vstřelení třetí branky nejprve Klapuš a po něm i Havlíček. V 76. minutě přeci jen domácí přidali gólovou pojistku, když se po samostatné akci prosadil Jaroslav Havlíček a definitivně tak rozhodl o vítězi nejen tohoto utkání, ale i celé 1. A třídy sk. B!



Ohlasy k zápasu


SK Ševětín
Jiří Orlíček (trenér): Soupeř přijel v deseti hráčích a od začátku zápasu se zatáhl před vlastní vápno. Nám se podařilo dostat do vedení v 11. minutě po přihrávce Radima Novotného, kdy Hindy vstřelil první branku, 1:0. Následně měli Hindy a Petr Novotný ještě dobré příležitosti vstřelit gól. Podařilo se to těsně před přestávkou, kdy byl faulován Radim Novotný a Kupec z penalty navýšil skóre na 2:0. Ve druhém poločase Klapuš a Havlíček nedali své šance. Soupeř zahrozil po našich chybách, ale 100% šanci neměl. V 76. Minutě po samostatné akci Havlíček zvyšoval na 3:0. Náš výkon nebyl ideální, ale tři body nám pomohli vyhrát I. A třídu.




Místo: Ševětín. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Votava Pavel - PŘIBYL Jan, POLÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.