0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 10:15

21.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budějovické derby pro Slavii!


Branky


0

Klasické českobudějovické derby mezi domácí Lokomotivou a hostující Slávií bylo na programu 21. kola. O vítězi rozhodl druhý poločas zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Více šancí měli hosté, všechny však zůstaly nevyužity...

Hra Slávie v první pětačtyřicetiminutovce vycházela z dobře organizované obrany, které velel kapitán Dvořák. Hosté si vypracovali několik slibných brankových příležitostí, především dobrými a rychlými úniky po křídlech, kterým však občas chyběla kvalitnější finální přihrávka, a když už se povedla, tak hostující celek zradila nepřesná koncovka. Vyběhnuvšího gólmana Kuruce nejprve nedokázal zblízka překonat Kindermann, poté nepřesně zakončoval Mizera, kterého svým pěkným pasem našel Slípka, následně hlavičkoval po rohovém kopu těsně mimo tři tyče Dvořák, posléze přispěchal se svou druhou šancí Mizera, ale po přesném centru z pravé strany znovu nezamířil přesně. Těsně před poločasovou přestávkou nevyužil Pauch další Slípkův povedený centr z levé strany, když mířil nad. Domácí měli plné ruce bránění nebezpečných ofenzivních výpadů svého soupeře a prosadit se rovněž nedokázali. Do kabin se tak nakonec odcházelo za nerozhodného stavu.

Slavia se přeci jen prosadit dokázala...

Prvních deset minut druhého poločasu se zdálo být herně vyrovnaných, ale poté začali tempo hry diktovat opět hosté od Malého jezu. Nejprve zahrozil kapitán Dvořák, ale jeho zakončení dokázal zblokovat na poslední chvíli jeden z domácích obránců. Následoval hraniční zákrok ve vápně na Kindermanna, po kterém však zůstala píšťalka hlavního arbitra němá. Nápor Slavie vyvrcholil v 66. minutě, když se z levé strany prosmýkl do šestnáctky Mizera, zpětnou přihrávkou oslovil střídajícího Wejskraba, který se nemýlil a střelou k tyči poslal svůj tým do vedení, 0:1 pro hosty. Po vedoucí brance, jakoby hosté poněkud vypadli z tempa. Domácí přiložili pod kotlem, když začal hrozit nebezpečnými průniky středem hřiště především dobře hrající Květoun. Lokotka se prezentovala dvěma střelami zpoza vápna, obě však skončili nad břevnem Wolfovi svatyně. V 88. minutě byli domácí blízko vyrovnání, ale nebezpečný rohový kop prolétl celým malým vápnem bez dalšího zásahu až do zámezí. V poslední minutě zápasu nakonec přidali hosté druhou gólovou pojistku. Po straně hřiště pláchl Jordán, jehož zpětnou přihrávku uklidil do sítě Slípka, 0:2 pro hosty. Následoval už je závěrečný hvizd sudího a radost na straně hostujícího týmu.



Ohlasy k zápasu



SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér): Zápas se nám docela povedl. První půle byla z naší strany lepší, ale gól jsme nedali, byť možností bylo hodně. Po přestávce už to nebylo tak jednoznačné, ale důležitou trefu zaznamenal v 66. minutě Wejskrab. Lokotka poté zlobila, tak jsme byli rádi, že před koncem přidal Slípka druhou branku. Výhry v derby si velmi ceníme, byl to oboustranně korektní duel.



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB
L. Kuruc [-] - P. Kamiš [-] , P. Křiváček [-] - J. Květoun [-] , T. Choutka [-] - O. Jánošík [-] , D. Hostek [-] - M. Pleskač [-] , L. Nebor [-] (55. V. Mareš [-] ) , D. Malý [-] (21. Z. Marek [-] ) , S. Nechuta [-]

SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - D. Strobl [-] , J. Korbel [-] (50. M. Jordán [-] ) , P. Kindermann [-] (75. L. Kolárik [-] ) , P. Mizera [-] (85. D. Mareš [-] ) , O. Kindermann [-] , F. Pauch [-] (55. T. Wejskrab [-] ) , M. Slípka [-] , T. Vršitý [-] , O. Wegenkittl [-] (80. O. Šanda [-] ) , T. Dvořák [-]

ŽK: 42. L. Nebor , 56. D. Hostek - 16. O. Wegenkittl .
Hráči zápasu: J. Květoun - T. Vršitý .
Místo: Loko ČB. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Crkva Robert - KROUTL Vít, VEJČÍK Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.