0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 13:30

21.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O vítězi rozhodla jediná branka


Branky


0

Souboj mezi domácími Ledenicemi a hosty z Roudného rozhodl jediný gól, který padl hned v první desetiminutovce utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vedení hostů...

Lepší vstup do utkání zaznamenali hosté z Roudného, kteří se hned v osmé minutě první pětačtyřicetiminutovky ujali zásluhou Filipa Řeháka jednobrankového vedení, když se Řehák prosadil povedenou střelou z dálky. Domácí byli blízko vyrovnání, ale jejich pokusy o zakončení orazítkovaly nejprve tyč a poté i břevno domácí branky. Ve zbývajících minutách prvního poločasu se hrálo především mezi vápny a žádné vážnější šance už k vidění ani na jedné straně nebyly. S těsným vedením tedy odcházeli spokojenější do šaten hosté.

Domácí vyrovnat nedokázali...

Ani druhý poločas stejně jako ten první nebyl příliš bohatý na šance. Během druhých pětačtyřiceti minut si každý z týmů vypracoval asi jen po jedné vážnější šanci na zakončení, ale ani jedna z nich v síti neskončila. Hosté poctivě hlídali své těsné vedení a domácí se marně snažili o vyrovnání. Roudné nakonec dokázalo udržet svůj jednogólový náskok až do závěrečného hvizdu hlavního arbitra zápasu a mohlo tak slavit tříbodový zisk na hřišti soupeře. Domácí byli v některých momentech zápasu blízko vyrovnání, to by však museli některou ze svých šancí proměnit, což se jim ani jednou nepodařilo a i nadále tak zůstávají na posledním místě tabulky. Uvidíme, jak si povedou v příštím kole, kdy zavítají na hřiště druhého týmu soutěže, kterým je Dobrá Voda.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice
Pavel Vajgel (trenér): Opět jsme prohráli kvůli neproměňování šancí. Prostě trpíme na to, že nedáváme góly a stojí nás to body, jinak se dá říci, že náš výkon byl slušný. Hosté měli možná dvě šance a dali z nich jeden gól.

TJ Malše Roudné B
Jan Rezek (trenér): Ledenice jsou sice poslední, ale věděli jsme, že nás nečeká nic jednoduchého. Ve středu hřiště mají zkušeného Míru Kadlece a kolem něj se točí celá hra Ledenic. Byli jsme na něj připraveni. Podali jsme dobrý kolektivní výkon. V prvním poločase jsme šli do vedení 1:0 po střele z dálky. Měli jsme i štěstí při velké šanci domácích, kdy nastřelili tyč a břevno. Ale tomu štěstí jsme šli kvalitním a poctivým výkonem naproti. Ve druhé půli byla na každé straně k vidění jedna šance. Hru jsme kontrolovali a dotáhli zápas zaslouženě do vítězného konce. Odvážíme si tři body, které jsou pro nás moc důležité.



Sestavy


TJ Slavoj Ledenice
F. Mičan [-] - L. Winkler [-] (88. P. Vajgel [-] ) , M. Kadlec [-] , T. Hrubý [-] (75. F. Kopecký [-] ) , J. Fencl [-] , J. Pavlík [-] , J. Princl [-] , M. Volf [-] , M. Kopáček [-] , D. Fyrbach [-] , M. Michner [-] (87. K. Havelka [-] )

TJ Malše Roudné B
M. Bartizal [-] - J. Matoušek [-] (87. F. Matoušek [-] ) , M. Štěpánek [-] (81. M. Otepka [-] ) , S. Kubeš [-] (60. M. Vlk [-] ) , D. Samek [-] (76. T. Novák [-] ) , D. Rottenborn [-] (90. F. Mrzena [-] ) , J. Vopelka [-] , J. Rezek [-] , F. Vávra [-] , T. Troup [-] , F. Řehák [-]

ŽK: 36. T. Hrubý , 58. M. Kadlec , 58. J. Fencl , 88. K. Havelka .
Hráči zápasu: M. Kadlec - M. Bartizal , F. Řehák .
Místo: Ledenice. Počet diváků: 124. Rozhodčí: Komzák Zdeněk - TAUBER Lukáš, KŘÍŽEK Danek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.