Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 13:30

18.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyři Dvory na Velešín nestačily


Branky


33. J. Severa , 50. P. Fišer , 73. D. Petr
0

Velešín tento víkend přivítal na svém hřišti tým z Českých Budějovic, kterým byly SK Čtyři Dvory. Úvod zápasu patřil hostům, ti však své šance využít nedokázali, domácí posléze hru vyrovnali a trestali.

Pozor novika! Byli jste na zápase? Ohodnoťte úroveň hry, rozhodčích nebo oznámkujte jednotlivé hráče! To vše nabízí nová, vylepšená verze portálu Fotbalunas.cz

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní tlak hosté ke vstřelní gólu nevyužili...

Vstup do utkání lépe vyšel hostujícímu celku, který byl hned od úvodního hvizdu aktivnější a několikrát dokázal zahrozit. Nejprve po dobře vykombinované akci střílel z dobré pozice z hranice vápna Staněk, jeho pokus však stihli domácí obránci zablokovat. Na pravé straně hřiště dělal v úvodu utkání problémy Velešínu rychlonohý Maruška, ani jeho průniky a centry do vápna však hosté zužitkovat nedokázali. Zhruba ve dvacáté minutě se hra vyrovnala a domácí se pomalu dostávali do tempa. Hostům dělali problémy především jejich rychlé přechody do protiútoku a časté křížné balóny za obranu. Po jednom z nich přibližně v 25. minutě skončil Fišerův projektil těsně vedle. Domácí zahrávali i několik standardních situací ze slibných pozic, s těmi si však hostující obrana včetně brankáře Sobolíka zvládala poradit, ale jen do 33. minuty. V tomto čase dostal Velešín výhodu přímého kopu z levé strany v blízkosti pokutového území hostů. Domácí bleskově rozehráli a než se stačila čtyřdvorská obrana zformovat zakončoval po centru na zadní tyči hlavou zcela osamocený Severa, 1:0 pro domácí. Hosté se ve zbývajících minutách prvního poločasu ještě snažili o vyrovnání, kdy podnikal především výpady ze středu hřiště Staněk, ale stejně jako v úvodu zápasu se Čtyři Dvory stále potýkaly se špatnou koncovkou.

Domácí si své vedení pojistili...

Začátek druhého poločasu se nesl ve stejném duchu jako dějství první. Hosté se snažili spíše kombinovat, což se jim moc nedařilo a domácí hráli jednoduše směrem dopředu. Hned po rozehrávce Velešín zahrozil, když se dostal do přečíslení, kterému však chybělo přesnější zakončení. V 50. minutě však domácí trestali další chybu hostů, když po dlouhý nákop špatně odhadl vracející se levý záložník, před kterého se dokázal prodrat domácí Fišer a křížnou střelou z rohu šestnáctky mířil přesně na zadní tyč Sobolíkovy branky, 2:0 pro domácí. Do konce utkání ještě zbývalo dost času, toho si byli vědomi i hosté, kteří se tlačili do útoku, jejich akce však povětšinou končili na pozorné domácí obraně. V 73. minutě zahrával Velešín rohový kop, na přední tyči lehce tečoval míč Petr a ten nakonec propadl až do sítě za zadní tyč, 3:0 pro domácí. V tuto chvíli už bylo s hosty opravdu zle, jelikož už ani času moc nezbývalo. Velkou šanci ke vstřelení branky ale Čtyři Dvory přeci jen měli, když se po kombinaci na pravé straně dostal až do vápna Janeček, prosmýkl se kolem bránícího hráče, z úhlu se pokusil prostřelit domácího gólmana Kothánka, ten jeho pokus vyrazil, ale znovu pouze k nohám Janečka, který ho pohotově vracel do odkryté branky, do jeho dorážky však ve skluzu zasáhl obránce, hosté se dožadovali odpískání hry rukou, ale píšťalka sudího zůstala němá. Následně se k samostatnému průniku odhodlal stoper hostí Klíma a jeho utažená střela z dobrých dvaceti metrů orázítkovala tyč. Při další akci hostů se pěkně na hranici velkého vápna uvolnil Staněk, střela mu však nesedla ideálně a skončila kus vedle pravé tyče. V posledních minutách zápasu už žádný další gól nepadl a domácí tak mohli slavit tři body.



Ohlasy k zápasu


FC Velešín
Stanislav Kysela (trenér): Zásluhou obou týmů se hrál kvalitní zápas. Hosté z Budějovic se představili jako vyspělý soupeř. Pozornou hrou jsme je nepustili do vyložených šancí a naše, ač jich nebylo tolik, jsme tentokrát využili, a to rozhodlo.

SK Čtyři Dvory České Budějovice
Robert Čepička (trenér): Měli jsme dobrých asi prvních dvacet minut, kdy jsme hráli docela solidně, ale bohužel po inkasované brance byl náš výkon v prvním poločase hodně špatný. Ve druhé půli, kdy jsme měli přidat, tak bych řekl, že náš výkon měl ještě více sestupnou tendenci, dostali jsme další dva góly a po hodně špatném výkonu jsme nakonec prohráli.



Místo: Velešín. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mráz Roman - BENEDIKT Ladislav, KLÍMA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.