0:3
(0:1)
17. M. Hami
60. A. Preusler (p.)
80. F. Kouba
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 10:15

17.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kaplice vyloupila Lokomotivu!


Branky


17. M. Hami , 60. A. Preusler (p.) , 80. F. Kouba
0

V sobotu dopoledne se Kapličtí představili v Suchém Vrbném na hřišti českobudějovické Lokomotivy. Té doma na podzim podlehli 3:0. A jelikož i v tabulce na tom byli domácí před zápasem lépe, hovořily papírové předpoklady v jejich prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení, poté je domácí dostali pod tlak...

Také to byli hráči Lokomotivy, kteří měli v zápase úvodní gólovou příležitost a to hned v první minutě. Po centru z levé strany se do zakončení dostal Kocar, z první však balón umístil vedle levé tyče. Hosté zahrozili v páté minutě, ale po zpětné Micákově přihrávce pálil zpoza šestnáctky Preusler nepřesně nad Kurucovu svatyni. Domácí se snažili být aktivní, ale hosté se nikam nehnali a spíše se soustředili na defenzivu. V jedenácté minutě se po rohovém kopu dostal k odraženému míči domácí Nebor, zakončení však postrádalo přesnost. Skóre se poprvé změnilo v minutě sedmnácté a do vedení se dostali hosté. Řežáb vybojoval rohový kop. Od praporku poslal centr do vápna Smolen a Marek Hami hlavou poslal míč pod břevno – 0:1. Inkasovaný gól domácí hráče vyburcoval do vyšších obrátek. Během několika následujících minut zatlačili Spartak do hluboké defenzivy a vytvořili si i šance. V osmnácté minutě měl vyrovnání na kopačce kapitán Lokomotivy Hostek, ale mladého Říhu prostřelit nedokázal a ten následně zlikvidoval i další ránu Kocara. Vzápětí další gólová možnost pro Lokomotivu, v tomto případě však nemusel gólman Spartaku zasahovat, neboť míč letěl nad branku. Domácí měli i dál míč častěji na svých kopačkách, ale skóre zůstávalo neměnné. Po půlhodině hry z dálky napřáhl Petr Křiváček, zajímavá střela si to namířila do levého horního rohu branky, jenomže Říha bravurním zákrokem míč vytěsnil na rohový kop. Od rohového praporku centroval Hostek, hlavičkující Nechuta poslal balón pouze do břevna. Krátce před poločasem si připomněli i Kapličtí, kdy Janura našel na levé straně Smolena, po zpětné přihrávce Řežáb v dobré pozici bránící hráče nepropálil a Preusler zpoza velkého vápna mířil jen nad břevno Kurucovy svatyně.

Hosté hrozili z brejků...

Po změně stran se Lokomotiva tlačila do útočení, ale z brejkových situací byli daleko nebezpečnější hosté. Po pěti minutách hry kapitán Janura zatáhl míč středem více jak přes polovinu hřiště, dostal se až do vápna, zády brance namazal zpětnou nahrávkou balón Hoškovi, střelu pod břevno Kuruc stačil vyrazit a míč doskákal na rohový kop. Následovala série rohů, po jednom z nich nastal před domácí svatyní velký závar a hosté balón za brankovou čáru nedotlačili. Po hodině hry v šestnáctce Lokomotivy zabojoval Řežáb, jeho přihrávku zastavil jeden z bránících hráčů nešťastně rukou a pokutový kop byl na světě. K balónu se postavil Arnošt Preusler a i když se po jeho střele gólman Kuruc natahoval, na míč nedosáhl a Kapličtí vedli o dva – 0:2. V polovině druhého poločasu se domácí mohli dostat na dostřel a to díky standardním situacím. Po trestném kopu z pravé strany hlavičkoval k bližší levé tyči Nechuta, Říha míč vyrazil na rohový kop. Po následném centru pak Čapek hlavičkoval nad branku Spartaku. Poté měli výhodu přímého kopu Kapličtí, střela Smolena však nepatřila k nejvydařenějším a míč skončil nad brankou Lokotky. Definitivně se o výsledku a třech bodech rozhodlo devět minut před koncem. Janura přesnou kolmicí vyslal do sóla Koubu, ten pronikl až do vápna, ale vyběhnutého Kuruce nepokořil, akce však pokračovala, vlevo ve vápně se Řežáb dokázal uvolnit, tečovaný centru vyautoval ze hry gólmana a František Kouba zblízka dopravil míč za brankovou čáru – 0:3. Domácí pak mohli alespoň korigovat v závěrečných minutách duelu. Čapek však znovu hlavičkoval pouze nad branku a nedlouho poté v jasné gólovce Hostek znovu nevyzrál na vyběhnutého brankáře Říhu, který uhájil čisté konto a výraznou měrou se podepsal pod tříbodový kaplický import ze hřiště českobudějovické Lokomotivy.

 

Autor reportáže a fotografií: Libor Granec



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva ČB
Ondřej Zajíček (hráč):




Sestavy


TJ Lokomotiva ČB
L. Kuruc [-] - J. Hruška [-] , P. Kamiš [-] , P. Křiváček [-] , R. Čapek [-] - J. Květoun [-] , S. Nechuta [-] , T. Choutka [-] (75. V. Mareš [-] ) - L. Nebor [-] (54. Z. Marek [-] ) , D. Hostek [-] , D. Kocar [-] -

TJ Spartak Kaplice
F. Říha ml. [-] - R. Řežáb [-] (84. T. Urban [-] ) , D. Smolen [-] , P. Micák [-] (78. R. Daniel [-] ) , F. Kouba [-] , V. Kuchař [-] , P. Hošek [-] (75. S. Šálek [-] ) , M. Hami [-] , P. Janura [-] , F. Hejna [-] , A. Preusler [-]

ŽK: 52. L. Nebor - 33. P. Hošek .
Hráči zápasu: F. Říha ml. .
Místo: Loko ČB. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hanes Tomáš - JZUGRAFOV Svyatoslav, ROUS Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.