Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá Voda musela proti Roudnému dvakrát dotahovat a nakonec zvítězila


Branky


0

I přes nepříznivý terén byl na Dobré Vodě k vidění celkem pohledný kombinační fotbal. Hosté dvakrát vedli, ale domácí nakonec dokázali zápas otočit ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát dotahovali...

První jarní kolo nezastihlo sice hřiště na Dobré Vodě v příliš dobrém stavu, ale ani to nakonec nebylo překážkou k tomu, aby diváci viděli zajímavé utkání. Lépe do zápasu vstoupili hosté z Roudného, kteří se ujali vedení hned v 5. minutě první půle. Centr uklidil za záda brankáře Pauera nikým neobsazený Michal Štěpánek, 0:1 pro hosty. Domácí přispěchali s gólovou odpovědí v 15. minutě. Na konci povedené kombinace přihrál Hanousek před vápnem Hanzalovi, ten poslal míč přesně k levé tyči roudenské branky a bylo vyrovnáno, 1:1. Za necelých deset minut šli hosté znovu do vedení. Domácí nedokázali dostatečně razantně vyhlavičkovat míč ze svého pokutového území po standardní situaci Roudného, následovala skrumáž ve vápně a míč se nakonec po několika tečích dostal až do sítě, jako střelec branky byl označen Stanislav Kubeš, 1:2 pro hosty. I na tuto branku však stihli domácí ještě do poločasu odpovědět. Ve 34. minutě se po rohovém kopu ve vápně nejrychleji zorientoval Jiří Dráb a s přehledem vyrovnal na poločasových 2:2.

Dobrá Voda zápas otočila...

Do druhé půle nastoupili domácí s odhodláním zápas zvrátit ve svůj prospěch, což bylo patrné z jejich herního nasazení, díky kterému si vytvořili několik slibných šancí. Hned ve druhé minutě druhého poločasu šli domácí poprvé v zápase do vedení. Povedenou individuální akcí se prezentoval záložní Šteyer, následně předložil míč do máleho vápna Hanzalovi, který svou druhou trefou v utkání poslal svůj tým do vedení 3:2. Hanzal byl blízko hattricku, když dokázal překonat roudenského gólmana, ale toho zastoupil na brankové čáře jeden z obránců a nebezpečí zažehnal. Druhá branka Hanzala se tedy nakonec ukázala jako vítězná, protože žádný další gól už ve zbývajících minutách nepadl a Dobrá Voda tak zaznamenala první jarní body.



Ohlasy k zápasu


SK Dobrá Voda
Jiří Hanousek (kapitán): Na Dobré Vodě byl k vidění kvalitní zápas plný osobních soubojů a korunovaný celkem pěti brankami. Hrálo se sice na hrozném terénu, ale ani to nezabránilo, zejména domácím hráčům, předvést několik pohledných kombinačních akcí. Dobrovodští fotbalisté v zápase sice dvakrát prohrávali, vždy však dokázali gólově odpovědět a díky bojovnému a fotbalovému výkonu nakonec zvítězili nad mladým týmem z Roudného v poměru 3:2.

TJ Malše Roudné B
Jan Rezek (trenér): Na hodně těžkém terénu jsme byli domácím více než vyrovnaným soupeřem. Dvakrát jsme vedli, ale následně nás domácí potrestali za naše chyby. Musím náš mladý tým pochválit za nasazení, bojovnost a přístup k utkání. Domácím blahopřeji k vítězství, my se teď musíme připravit na další zápas na domácím hřišti s Novou Vsí.



Sestavy


SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - J. Hanousek [-] , F. Šafránek [-] , R. Hanzal [-] , J. Baštář [-] (76. T. Bartoš [-] ) , J. Dráb [-] , A. Arnold [-] , C. Novotný [-] , J. Lašák [-] (46. P. Šteyer [-] ) , P. Sedlic [-] , J. Peleška [-]

TJ Malše Roudné B
M. Bartizal [-] - S. Kubeš [-] (69. F. Vávra [-] ) , A. Trejbal [-] , V. Vacek [-] , D. Samek [-] , J. Matoušek [-] , M. Štěpánek [-] (74. M. Otepka [-] ) , T. Troup [-] , F. Řehák [-] (83. T. Novák [-] ) , F. Matoušek [-] , J. Vopelka [-]

ŽK: 56. F. Šafránek , 86. P. Sedlic - 12. D. Samek .
Hráči zápasu: R. Hanzal - T. Troup .
Místo: D.Voda. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hanes Tomáš - VALEŠ Radek, SVOBODA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.