2:1
(0:0)
76. F. Zimek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Hrdějovicích padaly góly až ve druhém poločase


Branky


0

V úvodním zápase jara přivítali hrdějovičtí fotbalisté na svém hřišti tým Velešína. Hrál se poměrně vyrovnaný fotbal se šancemi na obou stranách. Gólů se diváci dočkali až ve druhém poločase, kdy se skóre měnilo hned třikrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle...

S o něco větší aktivitou do zápasu vstoupili domácí, kteří hrozili především z dobře zahrávaných standardních situací a byli silnější na míči. Hosty v prvním poločase dvakrát zachránila tyč brankové konstrukce, na které skončily pokusy o zakončení Hrdějovic právě po standardních situacích. I Velešín se dostal do několika slibných útoků, ty však bohužel pro hosty postrádaly větší přesnost ve finální fázi nebo byly zastaveny praporkem pomezního rozhodčího. Ani na jedné straně se tedy nakonec skóre utkání neměnilo a o poločasové přestávce se šlo do šaten za stejného stavu, jakým zápas začal.

Podruhé už domácí svého soupeře vyrovnat nenechali...

Jestliže v první půli měli o něco navrch domácí, tak ve druhé pětačtyřicetiminutovce se hra poměrně vyrovnala. Ale ani to nezabránilo Hrdějovícím v tom, aby se ujaly vedení. Síla domácího celku spočívala především v kvalitních standardních situacích a právě po rohovém kopu poslal hlavou svůj tým v 54. minutě do vedení Michael Nálevka, 1:0 pro domácí. Na další branku se čekalo do 76. minuty, kdy se k míči, stejně jako na druhé straně po rohu, dostal velešínský František Zimek a srovnal na 1:1. Remízový stav však na ukazateli skóre nevydržel moc dlouho. V 79. zahrávali domácí další rohový kop, který usměrnil hlavou za záda brankáře Velešína Miroslav Kudrle, 2:1 pro domácí. Zhruba dvě minuty před koncem utkání měl na noze vyrovnání velešínský Fišer, ale jeho gólovku zmařil svým zákrokem hrdějovický gólman Spěvák a rozhodl tak o vítězství svého týmu.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Hrdějovice
Michal Hrdlička (trenér):

FC Velešín
Stanislav Kysela (trenér): Úvodní utkání jara kvalitu nepřineslo z naší strany ani ze strany domácích. Ti hrozili ze standardek, což jsme čekali, ale nedůsledností v osobním bránění jsme jim nedokázali zabránit ve skórování. Hra dopředu vázla na přesnosti a malém pohybu. Hráč zápasu Kollár, který na stoperu odvedl bezchybný výkon, přesnými pasy často zakládal útok a skoro jako jediný snesl přísnější fotbalové měřítko.



Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice
R. Spěvák [-] - J. Jordán [-] (50. M. Nálevka [-] ) , P. Holomel [-] (24. L. Bohatý [-] ) , J. Koutský [-] , M. Sloup [-] , J. Suchan [-] (86. Z. Filípek [-] ) , P. Kukačka [-] , M. Kudrle [-] , M. Netočný [-] , M. Kotlas [-] , P. Pimienta [-]

FC Velešín
J. Kothánek [-] - R. Soukup [-] (46. F. Rozkošný [-] ) , T. Semerád [-] , F. Zimek [-] , F. Kukačka [-] , J. Falc [-] , P. Fišer [-] , J. Severa [-] (79. J. Šváb [-] ) , M. Kollár [-] , M. Opekar [-] , T. Jirský [-]

ŽK: 19. P. Holomel , 30. M. Kudrle , 72. P. Kukačka - 26. P. Fišer , 75. M. Kollár , 88. J. Falc .
Hráči zápasu: M. Kudrle - M. Kollár .
Místo: Hrdějovice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Havlík Martin - LOVĚTÍNSKÝ Daniel, BLAŽEK Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.