0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 10:15

14.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyrák uspořádal galapředstavení ve spalování šancí


Branky


0

V předehrávce jara přivítaly Čtyři Dvory na svém hřišti Hrdějovice. Domácí si v průběhu utkání vypracovali několik stoprocentních gólových šancí, ale k úžasu všech přítomných nedokázali proměnit ani jednu a hosté si tak nakonec odvezli pro ně určitě velmi cenný bod za bezbrankovou remízu.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí mohli získat pohodlné vedení...

S první akcí zápasu přišli domácí už v 8. minutě, kdy Příhoda sklepnul míč pro Janečka, ale jeho dobrý střelecký pokus zlikvidoval gólman Spěvák. Ve 12. minutě zahrozil Čtyrák znovu, tentokrát Tlachač našel svou pěknou přihrávkou Píšu, ten našel svým centrem do vápna Janečka, který však mířil hlavou vedle. V 18. minutě se znovu k míči dostal Janeček, svým parádním sólem snad přes pět hrdějovických fotbalistů se dostal až tváří v tvář Spěvákovi, kterého ale ani tentokrát překonat nedokázal. Za dalších pár minut se povedenou akcí prezentovali Valta s Marhounem, když postupně prokličkovali přes hrdějovickou obranu, ale bohužel pro domácí už nevyšla finální přihrávka. Ve 27. minutě rozehrál Janeček bleskově aut, po kterém Příhoda postupoval sám na brankáře hostů, ale zamířil vedle pravé tyče. Ve 29. minutě se k první střele dostali i hosté a jejich nebezpečný pokus ze střední vzdálenosti skončil těsně nad břevnem Sobolíkovy brány. Ve 30. minutě musel Sobolík zasahovat znovu, když perfektním vyběhnutím zmařil šanci hostujícího útočníka. Ve 35. minutě se hra přesunula opět do pokutového území hostů, Píša centroval na Příhodu, ten byl však těsně bráněn hostujícím obráncem a nedokázal dát svému zakončení hlavou patřičnou razanci. V minutě 37. přišli domácí s další povedenou akcí, na jejímž konci našel Maruška zpětnou přihrávkou Janečka, který nastřelil pouze bránícího hráče. Ve 44. minutě zvládla obrana Hrdějovic zblokovat tvrdou střelu Píši. S následného rohového kopu se k odraženému míči na hranici malého vápna dostal Janeček, jeho pokus placírkou však skončil vysoko nad. Hned poté vystihl Janeček rozehrávku hostů, postupoval sám na Spěváka, ale ani tentokrát nedokázal dostat míč do sítě. První poločas tedy končí nerozhodně a na ukazateli skóre svítí stejný výsledek jako na začátku zápasu.

Čtyrák pokračoval v neproměňování šancí...

Po vlažném začátku druhé půle znovu poprvé zahrozili domácí. V 56. minutě předvedli pohlednou kombinační akci po ose Klíma - Píša - Klíma, kdy se poslední jmenovaný dostal až do pokutového území, ale jeho zpětnou přihrávku na penaltu vystihl výborně chytající Spěvák. V 62. minutě mohli jít domácí znovu do vedení. Velmi aktivně hrající pravý obránce Dědina už po několikáté vyvezl balón ve sprintu takřka přes polovinu hřiště, předal jej Píšovi, ten posunul na Staňka, který svou přihrávkou za beky vyslal do samostatného úniku Janečka, ten místo zakončení volil ještě přihrávku na nabíhajícího Příhodu, která byla bohužel nepřesná, a Příhoda na ní nedosáhl. Smůla se domácím lepila na kopačky dál. V 64. minutě Maruška přesprintoval svého protivníka na lajně, zpětnou přihrávkou našel ve vápně Janečka, který pálil nad. Zmar Čtyráku nebral konce. V 68. minutě Janeček pěkně vysunul Příhodu, toho však znovu vychytal excelentní Spěvák. V 75. minutě hostující obrana zblokovala tvrdou střelu Tlachače. V 85. minutě poslal trenér domácích na hřiště Váňu, který hned po svém příchodu přetlačil v souboji o míč svého soupeře a postupoval sám na Spěváka, ten byl však k nepřekonání a i jeho nájezd zlikvidoval. Následoval už jen závěrečný hvizd hlavního arbitra. Diváci se tedy žádného gólu nedočkali a hosté si díky střelecké impotenci domácích a výbornému výkonu svého brankáře odvezli velmi cenný bod.



Ohlasy k zápasu


SK Čtyři Dvory České Budějovice
Robert Čepička (trenér): V prvním poločase jsme měli jednoznačně rozhodnout a zápas v klidu dohrát. Ale i ve druhé půli jsme měli několik vyložených gólových šancí, které jsme však bohužel proměnit nedokázali. Je těžké zvítězit, když nejsme schopni dát alespoň jeden gól ze snad osmi stoprocentních šancí. Jasná ztráta dvou bodů.




Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice
P. Sobolík [-] - O. Marhoun [-] , J. Dědina [-] , M. Klíma [-] - T. Valta [-] , D. Maruška [-] (75. M. Rachač [-] ) , M. Staněk [-] , V. Tlachač [-] - O. Píša [-] (86. P. Váňa [-] ) , P. Janeček [-] , J. Příhoda [-]

TJ Slavoj Hrdějovice
R. Spěvák [-] - M. Severa [-] , L. Bohatý [-] , M. Sloup [-] - J. Koutský [-] , M. Tomka [-] (80. A. Pražský [-] ) , P. Kukačka [-] , M. Netočný [-] , M. Kotlas [-] , L. Kučera [-] - J. Jordán [-]

ŽK: 68. D. Maruška - 83. L. Kučera .
Hráči zápasu: O. Marhoun , J. Dědina .
Místo: Čt.Dvory. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kříž Karel - Pípal Pavel, Ryneš Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.