Valeč spasil střídající Pavel Zikán


Branky


0

Téměř osmdesát minut dobývali fotbalisté Valče branku Pyšel a až branka Pavla Zikána znamenala, že tři důležité body v boji o postup zůstanou doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

 Před dalším domácím utkáním řešili domácí absenci dvou zranéných hráčů. Další hráč kvůli nachlazení celý týden netrénoval a na utkání nemohl být ani trenér. Toho ale výborně zastoupil vedoucí mužstva. Na půdu Valeče přijel v posledních kolech v dobré formě hrající Pyšel a tak domácí nečekalo nic lehkého,což také průběh zápasu ukázal a domácí tři body doslova vydřeli. V prvním poločase byl zápas vyrovnaný, hosté působili živějším dojmem a ve 20.minutě po střele z dálky zazvonilo břevno domácí branky. Poté domácí přidali, vytvořili si i dvě šance, ale ty bohužel nevyužili. Do kabin tak zamířili hráči za bezgólového stavu, který více vyhovoval hostům.

Domácí v závěru urvali výhru po spolupráci náhradníků

Po změně stran pokračovalo vyrovnané utkání bez větších šancí na obou stranách a bylo pravděpodobné, že na výhru bude stačit jediná branka. Štěstí se nakonec přiklonilo na stranu domácích a v 79. minutě zajistil domácím výhru spíše nepovedenou střelou střídající Pavel Zikán po přihrávce dalšího střídajícího Michala Dufka 1:0.Hosté mohli nakonec ještě vyrovnat, ale šanci výborně zlikvidoval brankář Milan Veselý. Valeč se tak nadále drží na třetí příčce pouhé tři body za vedoucím Mohelnem a s postupovou šancí. Pyšel i přes slušný výkon se musí strachovat o setrvání v soutěži.


Ohlasy k zápasu


SK Valeč
Macek Zdeněk, vedoucí mužstva: Vyrovnané utkání, kterému by spíše slušela remíza. V první půli jsme působili ospale, hráli jsme bez pohybu a jakoby bez zájmu. Ve druhé půli jsme se přece jen trochu zlepšili a ke konci jsme si vytvořili mírnou převahu, kterou jsme šťastnou brankou přetavili ve výhru. Pro nás šťastná výhra po špatném výkonu bez pohybu.




Sestavy


SK Valeč
M. Veselý [-] - J. Pokorný [-] , M. Chytka [-] , O. Kopuletý [-] - J. Sirota [-] (87. J. Prokeš [-] ) , D. Procházka [-] (80. M. Kopuletý [-] ) , M. Kárník [-] , D. Cabejšek [-] , P. Chládek [-] (71. M. Dufek [-] ) - V. Chládek [-] (66. P. Zikán [-] ) , J. Ludvík [-] (90. J. Žalkovič [-] )

TJ Sokol Pyšel
M. Kučera [-] - R. Šoukal [-] , L. Tůma [-] , L. Šoukal [-] , O. Adam [-] - L. Kadlec [-] (80. P. Dvořák [-] ) , O. Tůma [-] , I. Nováček [-] , D. Šabacký [-] - J. Tůma [-] , J. Nestr [-]

ŽK: 87. D. Cabejšek - 86. L. Tůma , 86. O. Tůma , 90. J. Tůma .
Místo: Valeč. Počet diváků: 50. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - KÁRNÍK Jiří (N), KUDRNA Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.