Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výčapy vezou z Okříšek tři body


0

Třetí tým tabulky Výčapy se v neděli odpoledne představil na stadionu Okříšek. Domácí jsou vážně namočení do záchranářských bojů, a proto na těžký zápas s Výčapy povolali i zkušeného kanonýra Aleše Valentu. Hosté ale ukázali kvalitu a zaslouženě si odvezli tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aleš Valenta dal vzpomenout na staré časy

V prvním poločase viděli diváci vyrovnanou partii z obou stran. Výčapy se v 18. minutě dostaly do vedení, kdy se ocitl ve vápně zcela nepohlídaný David Matoušek a po centru z pravé strany dorážel na 0:1. Za domácí nastoupil po dlouhé době zkušený ostřílený snajpr Aleš Valenta, který vyhrál třikrát cenu pro nejlepšího střelce Krajského přeboru a ve 26. minutě se gólově všem fanouškům Okříšek připomněl. Ve vápně se přes hostujícího obránce perfektně uvolnil, uklidil míč za tyč a bylo srovnáno. Výčapy mohly vstřelit v prvním poločase minimálně tři góly, ale ve vyložených šancích selhaly. Do kabin se odcházelo za stavu 1:1.

 

 

 

 

 

Výčapy po přestávce udeřily

Do druhého poločasu vstoupili hosté lépe a hned po čtyřech minutách šli do vedení, když hostující Tomáš Matoušek prostřelil z úhlu Syrového a Výčapy vedly 2:1. Rezerva Okříšek byla po tomto gólu jako opařená a 15 minut se téměř jenom bránila velkému tlaku Výčap. Ty ale opět srazila koncovka a Syrový si zřejmě dobře postavil bránu, jelikož míč z kopaček hostí hned třikrát orazítkoval brankovou konstrukci. Okříšky se pak vzpamatovaly a hra se opět vyrovnala, ale hostům se povedla brejková situace a Libor Kašpárek ze samostatného nájezdu zvýšil na 3:1 pro hosty. Domácí Radek Ryšavý z odraženého balonu už jenom zkorigoval výsledek na 3:2 a hosté si odvezli z Okříšek tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky B
Jan Dokulil - trenér: První půle byla vyrovnaná a ve druhé nás Výčapy docela zmáčkly a několikrát nastřelily tyč. Výsledek je asi zasloužený.




Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
O. Syrový [-] - M. Kšír [-] , T. Binka [-] , J. Tekal [-] , R. Salát [-] - R. Ryšavý [-] , R. Dokulil [-] (59. V. Bulant [-] ) , J. Jeřábek [-] , I. Večeřa [-] - A. Valenta [-] (46. L. Mašek [-] ) , M. Večeřa [-] -

Sokol Výčapy
L. Krátký [-] - M. Semerád [-] , N. Kuchera [-] , L. Kašpárek [-] (89. M. Semerád [-] ) , T. Kuchera [-] (73. J. Jonáš [-] ) , D. Matoušek [-] , L. Jeleček [-] (46. T. Matoušek [-] ) , J. Jeleček [-] , R. Macek [-] , V. Nikrmajer [-] , J. Dolák [-]

ŽK: 27. I. Večeřa , 54. T. Binka - 43. N. Kuchera , 82. L. Kašpárek .
Místo: Okříšky. Počet diváků: 82. Rozhodčí: DVOŘÁK Jiří - ŠTOLPA Ondřej, NEUMANN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.