Telč konečně za tři body!


Branky


24. L. Smejkal , 49. T. Havlík , 56. R. Hejda - 72. L. Hájek , 84. J. Holub
0

Telečská juniorka přivítala na domácím pažitu benfiku Rantířova, domácí už chtěli konečně bodovat, protože se jim na jaře příliš nedaří. Zápas nabídl hodně gólů i emocí, nakonec však domácí urvali tři body za výhru 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená karta i domácí vedení

Domácí juniorka na nic nečekala a do zápasu vlétla po hlavě. Od úvodního hvizdu sudího Karlíka domácí tlačili hosty, přehrávali je, hosté nebyli schopní udržet míč na svých kopačkách. Úvodní čtvrthodinka zápasu však výraznější šanci nepřinesla, branka tak padla až ve 24. minutě. Domácí rychle rozjeli protiútok po pravé straně, krajní obránce poslal střílený míč do hostujícího vápna, kde už byl nachystaný Lukáš Smejkal, který zajistil domácím vedení - 1:0. Utkání ovlivnila i 32. minuta. To byl za surovou hru právem vyloučený Lukáš Hejl a domácí tak dohrávali o jednoho muže méně. Do konce poločasu své vedení uhájili.

I v deseti přidali další branky

Ačkoliv hráli domácí v oslabení, netrvalo jim příliš dlouho a navýšili vedení. Ve 49. minutě se prosadil Tomáš Havlík a s hosty to nevypadalo dobře, místo, aby rychle vyrovnali, bleskurychle inkasovali. A s hosty bylo za dalších pár minut ještě hůř. Po ztrátě míče v 56. minutě potrestal tuto ztrátu třetím domácím gólem Roman Hejda a hosté byli v tu chvíli jak v Jiříkově vidění. Na hřiti se trochu více přitvrdila muzika, bylo k vidění pár ostřejších zákroků i vměn názorů, mimo to ale také padala ydalší branky. Tentokrát už jen do domácí branky. První kontaktní gól vstřelil Lukáš Hájek v 72. minutě, když těžil z dobrého centru od Marka Pechy. Rantířov dále tlačil, ale míč nebyl v tento den jejich nejlepší kamarád. I přes to se hosté ještě jednou prosadili. V 84. minutě se o gól postaral dorostenec Jakub Holub, který tak dal výsledku konečnou podobu - 3:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Ježek Rantířov B
Michal Klíma - útočník: "Dneska nás moc neposlouchal míč, domácí byli v úvodu lepší. Ke konci jsme měli dvě šance na vyrovnání, ale bohužel jsme je neproměnili."



Místo: Telč. Počet diváků: 51. Rozhodčí: KARLÍK Ondřej - BENÁČEK Jakub, HOLUB Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.