J. Holub 39.
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

18.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benfika Rantířova za tři body!


Branky


39. J. Holub
0

Benfika rantířovských Ježků přivítala v domácím prostředí tým z Cejle, který se řadí k nejhorším týmům jara. Domácí byli po většinu zápasu mírně lepším týmem, naopak Cejle potvrdila svoji jarní marnost, když podlehla domácím v poměru 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mladík Holub rozhodl zápas

Domácí nastoupili do zápasu s několika změnami v sestavě, například v brance nastoupil zkušený harcovník David Roudenský, v poli pak dostali důvěru například mladík z dorostu Jakub Holub, nebo posila z áčka Libor Horáček. Od začátku byli mírně aktivnější domácí, kteří se snažili kombinovat a dostávat se do šancí, nicméně obrana hostů pracovala vcelku spolehlivě. Rantířovští junioři měli k dispozici také velký počet standartních situací, že by však z nějaké vzešla vyložená gólová šance, to tedy rozhodně ne. A když to nešlo ze standartek, vzal si slovo, respektive míč, Libor Horáček, rozkmital své rychlé nohy po levé straně, ukázal záda obráncům, následoval klasický "rohlík" do vápna, kde se hlavou prosadil mladík v sestavě, Jakub Holub, a domácí vedli, to vše v 39. minutě zápasu. Do poločasu už domácí své vedení nenavýšili, a jelikož ani hosté s odpovědí nepřišli, odcházelo se do šatemn za stavu 1:0.

Střelci v druhé půli mlčeli

Druhý poločas příliš krásy od začátku nepobral. Domácí nadále sice více drželi míč, ale o šancích se hovořit nedá. Hosté konečně začali hrozit z nebezpečných protiútoků nebo z nakopávaných míčů, ale domácí obrana dokázala jejich útočné snažení s přehledem eliminovat. Ani jindy spolehlivý kanonýr Dalibor Čáp dnes nedokázal nějak výrazněji ohrozit Roudenského v domácí brance. Domácí postupem času přešli k bránění svého náskoku, což se jim dařilo nadmíru dobře, hosté dále bezúčelně nakopávali míče, což domácím vyhovovalo a zápas tak domácí v pohodě dotáhli do vítězného konce - 1:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Ježek Rantířov B
Michal Klíma - záložník: "Ze začátku to vypadalo na remízové utkání, i když jsme dali gól, tak byli hosti v mezích nepříjemní, ale bojovali jsme všichni celý zápas a máme důležité 3 body, já i zbytek týmu jsme s dneškem spokojeni."

TJ Cejle
Jiří Bednařík - obránce: " Po třech kolech jsem během hry konečně cítil body ve vzduchu. Měli jsme relativně hodně šancí, škoda že nám tam nic nepadlo. Jsme ve fázi, kdy potřebujeme každý bod a v Rantířově byl na dosah. Příští kolo nás doma čeká zápas o všechno."



Sestavy


TJ Ježek Rantířov B
D. Roudenský [-] - P. Cibulka [-] - L. Horáček [-] , J. Holub [-] , J. Vyskočil [-] , M. Karol [-] , J. Lupač [-] , M. Horáček [-] , M. Klíma [-] , K. Hula [-] , D. Cabúk [-]


Hráči zápasu: J. Holub , J. Lupač .
Místo: Rantířov. Počet diváků: 70. Rozhodčí: NERAD Jiří - WENDL Miroslav, KŘÍŽ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.