Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:30

16.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabené Černovice v závěru zápasu urvaly bod na půdě Humpolce


Branky


0

Na umělém trávníku v Humpolci byl k vidění zajímavý a hodně gólový zápas, ze kterého nakonec vyšly oba týmy smírně. Spokojenější z tohoto výsledku však určitě musí být hosté, kteří dohrávali v deseti a pomohla jim nemohoucnost domácích v proměňování šancí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější domácí do kabin odcházeli z horší pozice

Do utkání vstoupili lépe domácí, kteří měli více ze hry, naopak hra hostů byla spíše rozpačitá, což bylo ovlivněno sestavou, která od vítězného zápasu z minulého kola dostala dosti vynucených změn. Černovice se tak snažili bránit, což se jim dařilo jen do 12. minuty, kdy po nedůrazu jejich vlastního gólmana poslal Humpolec do vedení A. Beránek, který si naběhl pro míč od Kříženeckého a váhajícího gólmana prostřelil. Po tomto góle se domácí dostali na koně a vypracovali si mnoho šancí i s jedním pokutovým kopem, který však střelec jejich první branky proměnit nedokázal, a tak přišlo potrestání. Ve 30. minutě se k míči dostal J. Míka, napřáhl a pěknou střelou pod břevno zajistil Černovicím vyrovnání. Ten samý hráč dokázal hosty poslat dokonce do vedení, když těsně před poločasem navyšoval po solidní akci z pravé strany, kdy  Vlachovu střelu gólman domácích Novák nejprve vyrazil, ale pouze na velké vápno, kde číhal Míka, který se střelou k tyči nemýlil.

 

Černovice ke konci zápasu zachránili alespoň bod

Do druhé půle juniorka vkročila se snahou otočit výsledek, což se jí začalo dařit už ve 49. minutě. Po rychlém brejku utekl hostující obraně Prokop a centrem ve vápně našel Beránka. Ten tak přidal svůj druhý gól, jimž napravil penaltové zaváhání. V 72. minutě měli Černovice šanci jít znovu do vedení, když dostal dobrou přihrávku do běhu Š. Paclík, ten byl však poslán k zemi Pechou, který si za tento faul k nelibosti hostů, vysloužil pouze žlutou kartu. Z následného trestného kopu Koller mířil jen těsně vedle šibenice. Humpolec byl poté znovu aktivnější a byl odměněn v 79. minutě, když po rychlé akci z prava naservíroval míč před bránu Paťha a Beránek tak mohl dokonat do prázdné brány svůj hattrick. Když hosté k tomu všemu už v 63. minutě přišli o vyloučeného V. Míku, vypadalo to, že si Humpolec své vedení udrží. Vytvářeli si šanci za šancí, ale ani Prokop ani Paťha je zužitkovat nedokázali, a tak přišlo v 85. minutě potrestání. Ke střele z boku napřáhl T. Kohout, jeho střelu však gólman dokázal ještě vyrazit, ale pouze na kopačky P. Krejčího, který poslal míč do brány a dokázal pro Černovice urvat alespoň bod.

 



Ohlasy k zápasu


AFC Humpolec B
Brdečka Imrich - vedoucí mužstva: Minule Černovice vysokoho vyhrály, tak jsme očekávali vyrovnaný průběh, což se vcelku potvrdilo. My byli zezačátku zápasu aktivnější, neproměnili jsme však mnoho šancí a dokonce ani penaltu. Hosté nás za to pak dokázali potrestat a dostali se do vedení. Do druhé půle jsme vstupovali se snahou otočit výsledek, což se nám povedlo, bohužel jsme vedení ale neudrželi. Po průběhu zápasu, kdy jsme měli proměnit své šance a vyhrát, to beru tak, že jsme přišli o dva body.

TJ Sokol Černovice
Zdeněk Zíka - vedoucí mužstva: S bodem jsme spokojeni. Nepřijeli jsme s optimální sestavou, a když jsme nakonec dohrávali v deseti, po vyloučení našeho středového záložníka, jenž hru velmi ovlivnilo, musíme být rádi.



Sestavy


AFC Humpolec B
J. Novák [-] - M. Pecha [-] , P. Fikar [-] , T. Doležal [-] - D. Kříženecký [-] (79. N. Vrána [-] ) , M. Šilpoch [-] (77. T. Vrátný [-] ) , L. Bláha [-] - J. Paťha [-] , M. Podoba [-] , J. Prokop [-] , A. Beránek [-]

TJ Sokol Černovice
T. Pistulka [-] - D. Růžička [-] , V. Hůlka [-] , L. Koller [-] , B. Bíro [-] - T. Kohout [-] , J. Míka [-] , P. Krejčí [-] , J. Hadrava [-] (24. Š. Paclík [-] ) , V. Míka [-] - J. Vlach [-]

ŽK: 36. M. Podoba , 68. J. Prokop , 72. M. Pecha - 34. V. Míka , 89. T. Pistulka . ČK: 63. V. Míka .
Hráči zápasu: P. Fikar , A. Beránek - J. Míka .
Místo: Humpolec. Počet diváků: 100. Rozhodčí: BOUDA Josef - ŠKORPÍK Martin, ČEPL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.