3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas v režii domácího Budišova


Branky


0

Domácí před svými fanoušky hrají útočný a nátlakový fotbal a navíc se jim uzdravil kapitán a střelec týmu Karel Nováček, a tak vstupovali do zápasu jako znační favorité. Navíc Želejuve z hostujících hřišť nevozí mnoho bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se po vydařeném poločase ujímají vedení 2:0

Domácí do zápasu vstoupili dobře a od prvních minut, i s pomocí větru, kontrolovali hru. Hosté jenom se štěstím přečkávali šance domácích. Ti se nakonec v prvním poločase trefili dvakrát. Nejprve otevřel skóre zápasu Votoupal, který proměnil penaltu na Karla Nováčka a následně K. Nováček z trestného kopu zvýšil na 2:0. Hosté svoji jedinou šanci nevyužili, když je vychytal domácí brankář Trnka.

Druhý poločas přinesl zápletku, po chybě domácího brankáře Trnky

Druhý poločas se nesl v duchu neproměňování vyložených šancí domácích. Přišel tak zákonitý trest, když se po chybě brankáře domácích trefil hostující hráč a snížil na rozdíl jediné branky. Hosté se po tom i s podporou větru uchýlili k dlouhým centrům do vápna a domácí mírně zatlačili. Zápas definitivně rozhodl Tomáš Nováček, který vystihl rozehrávku hostí a tváří v tvář brankáři nezaváhal a stanovil konečné skóre na 3:1.



Ohlasy k zápasu


FC Budišov - Nárameč
Libor Švec, trenér: Dnešní zápas se nám povedl. Vytvořili jsme si velký počet šancí, které jsme ale neproměnili, proto jsme o výhru bojovali až do závěru zápasu. Kluky musím za předvedený výkon pochválit. Výhra je zasloužená.




Sestavy


FC Budišov - Nárameč
L. Trnka [-] - K. Nováček [-] (88. J. Kozuň [-] ) , J. Pažourek [-] , Z. Dvořák [-] , M. Votoupal [-] , M. Sedláček [-] (77. T. Obůrka [-] ) , T. Nováček [-] , L. Horký [-] , R. Hrádek [-] , O. Kafka [-] , M. Molnár [-]

Sokol Želetava
M. Tománek [-] - Š. Vladeka [-] , J. Šrutka [-] , J. Smetana [-] , M. Malík [-] - M. Ondráček [-] , J. Číhal [-] , M. Vrbka [-] , T. Veselský [-] - V. Čurda [-] (61. L. Viceník [-] ) , T. Simandl [-]

Hráči zápasu: K. Nováček , T. Nováček - M. Vrbka .
Místo: Budišov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Fridrichovský Miroslav - REICH Milan, TERBER Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.