0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 16:30

20.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebíč i přes svoji převahu znovu nedokázala vstřelit branku a odvezla si z Želetavy pouze bod


Branky


0

K tomuto utkání přijela Třebíč B posílena o dva zahraniční hráče ze svého prvního týmu . Těmi hráči byli záložník Cyril Marc Bagnon a útočník Meless Junior Dogui. Tím,chtěl trenér hostů zkvalitnit útočnou fázi týmu.V brance se znovu obejvil dorostencec Hagara, kterým v minulém utkání předvel vynikající výkon. Domácí chtěli před svými fanoušky odčinit mizerný výkon ze hřiště Třeště, kde schytali velký debakl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Meless Junior Dogui zahazuje jednu šanci za druhou

Od počátku se jako fotbalovější mužstvo ukazovali hosté, kteří si svojí aktvitou vytvářeli gólové šance. V 7 . minutě se uvolnil M.J. Dogui, jeho střela však skončila těsně vedle branky. 9. minuta samostatný únik M.J. Doguiho, zlikvidoval brankář Tománek.  12. minuta do třetice M.J. Dogui a jeho hlavička z 5ti metrů, kterou  zastavil výborný zákrok Tománka. Domácí měli zahuštěný střed hřiště a spoléhali se na útočníka Simandla, kterého vždy eliminovala spolehlivá hostující obrana. Želetava zahrávala 3 rohové kopy, ze kterých nic nevytěžila. 23. minuta a znovu agilní Dogui obstřelil brankáře, ale v cestě mu však stálo břevno branky Želetavy. Ve 29. minutě zahodil velkou šanci Hošek, když z osmi metrů přestřeli branku. 34.minutě M.J. Dogui opírá svoji střelu do tyče. Domácí se prozentovali dvěma střelami mimo branku a také dvěma nebezpečnými protiútoky , které brankou neskončili.

Střelecká impotence Třebíče

I v druhém poločase měli více balon na kopačkách hosté, ale v útočné fázi byli neskutečně impotentní. Útočník M.J.Dogui, postupoval celkem 3 x sám na brankáře domácích , ve druhém poločase. V 56. minutě mu jeho sólo zlikvidoval Tománek, v 63. minutě chaoticky vystřelil těsně vedle branky a v 70. minutě střílel opět do Tománka.  Domácí mohli vsítit branku v 76. minutě. Po ztrátě míče hostů ve středu hřiště, potáhl míč Vrbka , jeho střelu však kryl benjamínek Hagara.  Rozhodnout utkání ve  prospěch Třebíče mohli v 83.minutě Hošek s Lorencem. Po zmatcích domácí obrany, si dávali přednost kdo uklidí míč z 5 metrů do branky. Jejich nerozhodnost uťal Malík, který míč odkopl.  Když v 90. minutě M.J. Dogui opět střelou trefil tyč, utkání skončilo bez branek.



Ohlasy k zápasu


Sokol Želetava
Pavel Němec st., trenér: Želetava má ve svém kádru dobré hráče, věděli jsme , že budeme kondičně na tom lépe. Bohužel , nejen v tomto utkání, nedokážeme střílet branky, ani v těch nejvyloženějších šancích. Dnes jsme měli snad 8 gólových. Dogui , který vstřelil v sobotu branku Uničovu, nedokázal žádnou proměnit. Domácí brankář Tománek mu je pochytal, nebo trefoval tyče a břevna. Fotbal se hraje na branky a ty jsme nedali. Domácím jsme herně nic nedovolili. Stínem utkání bylo zranění Pohořilského, který si poranil koleno.




Sestavy


Sokol Želetava
M. Tománek [-] - M. Malík [-] , J. Šrutka [-] , O. Vyskot [-] , J. Smetana [-] - M. Vrbka [-] (80. M. Čurda [-] ) , M. Vrbka [-] , V. Jakeš [-] , T. Veselský [-] - V. Čurda [-] , T. Simandl [-]

HFK Třebíč B
M. Hagara [-] - T. Oberreiter [-] , R. Houser [-] , C. Bagnon [-] , M. Mašek [-] , M. Pohořilský [-] - D. Lorenc [-] , M. Šmíd [-] (72. L. Holý [-] ) , L. Karásek [-] (64. T. Zsihovics [-] ) - M. Hošek [-] , M. Dogui [-]

ŽK: 9. V. Čurda - 33. M. Hošek .
Místo: Želetava. Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠKORPÍK Martin - STANĚK Josef, PŮLPÁN Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.