0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po vyrovnaném vývoji nakonec remíza slušela oběma celkům


Branky


0

Do zápasu vstupovali spíše jako mírný favorit hosté, které zdobí na jaře výtečná forma, když ještě neztratili ani jeden bod. Navíc byli posíleni o Miloše Neumana, kterého doplňoval rychlý Jiří Cejpek. Domácí měli problém s brankářským postem, kde nakonec musel zaskočit dorostenec Martin Hagara.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jistý mladíček v brance Martin Hagara zneškodňuje šance hostí

Zápas začal opatrně. Hosté se spoléhali na pevnou defenzivu a v útoku na Martina Neumanna s rychlým Jiřím Cejpkem. Obrana HFK si s výpady poradila , co prošlo to pochytal benjamínek Martin Hagara. V 8. minutě se výborně uvolnil Tomáš Zsihovics, na pravé straně, jeho centr prošel podél branky, ke skórování chyběl Marku Hoškovi decimetr. Se střelou Petr Floriána si poradil brankář Luděk Stýblo. Hosté se mohli radovat po narážečce Neumanna a průniku Cejpka, avšak výtečným výběhem Hagara šanci zlikvidoval. Stejně bravurně zneškodnil střely Neumanna, Cejpka a Tenkla. Šance Zsihovicse v 26.minutě zlikvidoval Stýblo. Po pěkné kombinaci na jeden dotek, se ocitl Lorenc sám před hostujícím brankářem Stýblem, ten ho výtečně vychytal. Z protiútoku, z pravé strany, mohli jít hosté do vedení. Centr Cejpka v gólové pozici nevměstnal mezi tyče Neumann. Mladíček Hagara se vyznamenal při střele Tenkla v 35. minutě. Střela Hoška, ve 40.minutě, těsně minula branku hostů. Za bezbrankového stavu se šlo do šaten.

I v tomto poločase dominují brankáři

Ve druhém poločase se obraz hry moc nezměnil.  Třebíčtí se snažili dostat za dobře organizovanou obranu hostů. Průniky po stranách se jim to dařilo, ale chyběla přesná finální přihrávka. Po gólu volali střely Floriána a Hoška.  Hostující Neuman v 63. minutě byl blízko k vedoucí brance. Vymanil se z ofsajdové pasti , přehodil vyběhnuvšího Hagaru i branku.  Floriánovu tvrdou střelu v 70. minutě , za již překonaného Stýbla, zblokoval "veterán" Růžička. Obě mužstva měla výhodu několika rohových kopů, které zůstali nevyužity.  Hagara se vyznamenal v 76. minutě, když tvrdou střelu Cejpka vyrazil na rohový kop.  Vedoucím gólem pohrdl Florián, kterého sólo a následnou střelu lapil Stýblo. Střela střídajícího Kováře jen těsně minula hostující branku v 86. minutě.   Utkání skončilo bez branek. Kvalitní, vyrovnané utkání, se šancemi na obou stranách. Obrany, v čele s brankáři,dnes dominovali.



Ohlasy k zápasu


HFK Třebíč B
Pavel Němec st., trenér: V utkání jsme měli brankové šance, které se musejí proměňovat. Šance měl i soupeř. Obrany obou mužstev byli výborné. Soupeř měl více důrazu v osobních soubojích, my naopak lepší kombinace. Bohužel jsme zase hodně kazili přihrávky a hru zpomalovali. Výtečný byl mladíček Hagara v naší brance a Houser, který vyhrál všechny hlavičkové souboje. Není jednoduché povolat mladého brankáře chvíli před zápasem. Martin Hagara je menší postavy, ale brankářsky výtečný a hlavně MLADÝ ! Doma jsme 2 body ztratili . Nutno uznat, že remíza je spravedlivá.




Sestavy


HFK Třebíč B
M. Hagara [-] - M. Mašek [-] , J. Pecka [-] , R. Houser [-] , M. Pohořilský [-] , T. Oberreiter [-] - L. Karásek [-] (65. M. Šmíd [-] ) , D. Lorenc [-] (73. D. Kovář [-] ) , T. Zsihovics [-] - P. Florián [-] , M. Hošek [-] (79. S. Kishita [-] )

TJ Sokol Kouty
L. Stýblo [-] - D. Navrkal [-] , J. Růžička [-] , J. Hrůza [-] , J. Havelka [-] - V. Navrátil [-] (77. M. Semrád [-] ) , F. Coufal [-] , J. Roušar [-] , J. Cejpek [-] - F. Tenkl [-] (84. R. Caha [-] ) , M. Neumann [-]

ŽK: 52. L. Karásek .
Místo: Janáčkovo str.. Počet diváků: 100. Rozhodčí: ROSICKÝ Pavel - POLÁK Michael, PAVLAS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.