0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

15.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve šlágru kola se rozdělovali body rovným dílem


Branky


0

V prvním jarním kole se utkali dva aspiranti postupu. Domácí HFK Třebíč vedoucí tým soutěže s nejvíce nastřílenými brankami a třetí tým TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě, který by se rád po roce vrátil do krajského přeboru. Dali se tedy očekávat brankové hody, ale bohužel zůstalo jen u přáni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mírná převaha domácích

Do prvního poločasu vstoupili domácí s větší aktivitou. Ve 13 minutě Chalupa z tresného kopu vystrašil hostujícího brankáře Pavla Novotného, ale bohužel pro domácí se jeho střela snesla jen na tyč, následná Lorencova slabá technická střela, z hranice pokutového území jen těsně minula branku.V 17. minutě kontrovali hosté zajímavou šancí, kterou otřeli o tyč.  A to bylo vše na dlouhou chvíli z obou stran.  Hra se odbývala mezi dvěma šestnáctkami, bez gólových šancí. Byl to boj o každý decimetr hřiště.  Hosté měli mírně navrch v soubojích, svým důrazem třebíčské přehrávali. Domácí preferovali kombinační výpady, kterými se snažili neutralizovat hru soupeře, ale vlastní zbrklostí a  nepřesností se jim to zcela nedařilo. Obrany, v čele s brankáři, hráli velice kompaktně, zodpovědně. Do ojedinělé šance se dostal Novotný, jeho střelu však obrana z Nové Vsi zblokovala. Poslední příležitost měl  Zsihovics, který se dostal na dostřel branky, ale špatným řešením se o gólovou radost připravil. 

Šancí jako šafránu

I po změně stran se hra podobala poločasu předchozímu. Obrany převyšovali útok a tak šance jakoby uplně vymizeli. Hra se odbývalave středu hřiště. Oba tými byli výborně připraveni na útočnou hru soupeře a proto se týmy ničím nedokázali překvapit. Hosté se několikrát nechali nachytat  v ofsajdu nebo se nepovedla finální přihrávka. Domací byli podobně nepřesní, proto nikoho na konci utkání nepřekvapilo, že se výsledková tabule ze celý zápas neměnila. Konečný výsledek 0:0 odpovídá celkovému vývoji zápasu.



Ohlasy k zápasu


HFK Třebíč B
Pavel Němec st., trenér: Soupeř byl lepší v osobních soubojích, důrazu, standartních situacích,první poločas měl mírnou převahu. My měli více šancí, ale vyložená gólová šance nebyla. Vlastními nepřesnými rozehrávkami jsme darovali soupeři dostávat se do hry. Pozorné obrany, v čele s brankáři, hráli výtečně. Remíza je zasloužená.




Sestavy


HFK Třebíč B
K. Procházka [-] - M. Mašek [-] , R. Houser [-] , M. Pohořilský [-] - M. Chalupa [-] , L. Karásek [-] , D. Lorenc [-] , M. Šmíd [-] (78. L. Holý [-] ) - D. Kovář [-] , R. Novotný [-] , T. Zsihovics [-] (84. P. Hronek [-] )

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
P. Novotný [-] - J. Havlík [-] , T. Novotný [-] , J. Krejčí [-] , J. Šandera [-] (46. T. Novotný [-] ) - J. Nečas [-] , J. Starý [-] , M. Novotný [-] (68. F. Nečas [-] ) , P. Šandera [-] - J. Šandera [-] (89. M. Kuchta [-] ) , M. Ondřejka [-] -

Místo: Janáčkovo str.. Počet diváků: 80. Rozhodčí: SVOBODA Jan - ČEPL David, NÁPRAVNÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.