2:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 16:30

25.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslav se s domácími příznivci rozloučila remízou


Branky


0

Více než spokojenost panuje před koncem sezóny v Přibyslavi. Již po podzimu bylo místní Áčko natolik spokojené, že pustilo do divizního Havlíčkova Brodu kanonýra Matěje Vopršala. Ale parta kolem jeho bratra Jaromíra se semkla i na jaře a nebýt trochu lehkovážného přístupu k závěrečným kolům, pak by se Přibyslav vyhřívala na třetí příčce. V posledním domácím zápase se na jejím hřišti představily Moravské Budějovice, které naopak asi chtěly mít dvě kola před koncem více než 33 bodů..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté toho moc nepředvedli

Od začátku zápasu se hrálo podle not domácích. Již ve druhé minutě trefil po Žaludově centru tyč hlavičkující L. Adamec. V rozmezí 5. až 11. minuty zahrávali domácí 5 rohových kopů, leč bez nějaké větší příležitosti. Domácí dál pokračovali ve své aktivitě, za což byli odměněni ve 33. minutě, kdy se hostující K. Busta s brankářem J. Jelínkem nedohodli, kdo odehraje centrovaný míč a Jakub Žalud už neměl problém trefit odkrytou branku – 1:0. Hosté se za celou první půli, kromě pár nepřesných střel z větší vzdálenosti, nedostali k ohrožení přibyslavské svatyně, a tak si domácí odnášeli do kabin vedení 1:0.

Červená pro domácí a závěrečné probuzení Budějovic

Vstup do druhého poločasu měli lepší hosté a dvakrát se musel zaskvět domácí brankář L. Pazderka, navíc byla hostům upřena zřejmě regulérní penalta. Domácí odpověděli v 55. minutě druhým gólem, když se prosadil střelou z 20 metrů zkušený Miloš Krčál -2:0. V 61. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen domácí Petr Svoboda a hostům se naskytla téměř půlhodinová přesilovka. I v 10 byli nejdříve nebezpeční domácí a v 78. minutě postupoval střídající D. Tvrdík sám na brankáře Jelínka, který předvedl skvělý zákrok a vyrazil na roh. Rozzuzlení zápasu přinesla až závěrečná pětiminutovka, kdy hostům vyšli dvě standardní situace a zásluhou Vlastimila Novotného v 86. minutě a Tomáše Kyzlinka v minutě 89. srovnali stav utkání. Rozhodnutí měl však na noze domácí Krčál, když v 93. minutě trefil z velké vzdálenosti pouze břevno. Štěstí stálo na straně hostů, kteří si tak odvezli bod za remízu 2:2.



Ohlasy k zápasu


SK Přibyslav
Jaromír Vopršal, obránce Přibyslavi: Nebýt vyloučení, tak si myslím, že jsme utkání dovedli poklidně k vítězství. Na druhou stranu, hosté s největší pravděpodobností měli zahrávat pokutový kop za stavu 1:0 a utkání se mohlo vyvíjet jinak

SK Moravské Budějovice
Petr Kylíšek, trenér Budějovic: Po většinu zápasu jsme potvrzovali naši špatnou bilanci na venkovních hřištích. Domácí již vedli o dvě branky, ale nám pak pomohla přesilovka, kdy jsme měli více prostoru při standardkách a dvakrát toho dokázali využít. Příští týden nás čeká ostře sledovaná domácí rozlučka. Bývaly bychom to odehráli v pátek a udělali závěrečnou, ale za daného vývoje se budeme na poslední kolo plně koncentrovat. Tu sezonu jsme si představovali trochu v lepších barvách, tak jsem klukům jasně řekl, že si neuřízneme na závěr ještě ostudu..



Sestavy


SK Přibyslav
L. Pazderka [-] - M. Krčál [-] , J. Prchal [-] , J. Flekal [-] , L. Vykoukal [-] , L. Adamec [-] , J. Žalud [-] (46. D. Tvrdík [-] ) , S. Pochop [-] (74. J. Sibera [-] ) , M. Strašil [-] (90. M. Votava [-] ) , J. Vopršal [-] , P. Svoboda [-]

SK Moravské Budějovice
J. Jelínek [-] - J. Benda [-] , P. Benda [-] , L. Stehlík [-] , M. Procházka [-] , A. Svoboda [-] (61. T. Kyzlink [-] ) , K. Busta [-] , R. Švanda [-] (61. T. Kopeček [-] ) , O. Busta [-] , M. Šplíchal [-] , V. Novotný [-]

ŽK: 51. P. Svoboda , 75. J. Vopršal - 69. O. Busta , 69. K. Busta . ČK: 64. P. Svoboda .
Místo: Přibyslav. Počet diváků: 100. Rozhodčí: MIČKA Adam - STRAKA Karel, STEHLÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.