0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 10:15

25.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drama až do konce: Bíteš doma totálně selhala a vede soutěž už jen o bod!


Branky


0

Možná, že si většina lidí, kteří sledují KP Vysočiny, řekla před posledním domácím zápasam Bíteše - koho jiného si mohou přát jako soupeře v zápase, ve kterém mohou stvrdit vítězství v soutěži, než neschopnou Světlou?! Je pravda, že skláři ze Světlé jdou poslední dobou čím dál víc ke dnu a jejich momentální forma není vůbec oslnivá. Jenomže poslední krok bývá ten nejtěžší, navíc proti soupeři, který má s novým trenérem novou chuť do fotbalu, tím spíš, že má stále o co hrát. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křikava dvěma zásahy odstřihl zápalné šňůry oslavných ohňostrojů

Vše bylo dnes ve Velké Bíteši nachystáno svátečně. Vedoucí Spartak se chystal zpečetit vítezství v KP. Přivítal třetí tým od konce, který vykazuje aktuálně jedny z nejhorších výsledků a po minulém kole rezignoval trenér Polák. Světlá tak neměla být velkou překážkou, což čekaly i tři stovky natěšených diváků, kteří se přišli podívat na oslavy korunovace přeborníků Vysočiny. Domácí hráli od prvního hvizdu s chutí, ale celkem vyrovnaný úvod nakonec nedopadl vůbec podle jejich představ. V 9. minutě rozjížděla Bíteš útočnou akci a možná z přemíry snahy, či nervozity přišla ztráta balónu, toho se zmocnil Miroslav Křikava, který se prosmýkl až před K. Janouška a ostřílený kanonýr Světlé si poradil  - 0:1. Lehce opaření domácí nechtěli pustit otěže z rukou a snažili se udávat tempo hry. Jenomže přišla 13. minuta, balón v bleskovém kontru Světlé doputoval opět na Miroslava Křikavu, který si počkal na pohyb Janouška a rutinérsky zavěsil – 0:2. Takový úvod způsobil celé Bíteši těžký šok, ze kterého se ani přes územní převahu ve zbytku poločasu, nedokázali domácí gólově probudit

Domácí zmar a skvělý Adamec v brance Světlé

Druhý poločas se nesl v jediném duchu. Byl to souboj domácí ofenzívy s dobře organizovanou obranou Světlé, kterou řídil výborný brankář Jindřich Adamec. Hosté měli nahráno, věděli, že po výhře Žirovnice musejí stůj co stůj udržet výhru, aby mohli v posledním kole ještě hrát o záchranu.  Bíteš Světlou několikrát přikovala k jejich vápnu, ale kontaktní branka ne a ne přijít. Postupně spálili Dvořák, Valsa a spol. řadu šancí, včetně čtyř super tutovek. Dvakrát šel míč těsně mimo, ve dvou případech se vyznamenal nejlepší hráč na hřišti brankář Adamec. Světlá hrála neustále dobře organizovaně vzadu, domácí tlak se bez kontaktní branky proměnil v křeč a po závěrečném hvizdu i ve zlý sen bítešského fotbalu. 



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš
Josef Jelínek, vedoucí Velké Bíteše: Těžko se mi takový zápas hodnotí. Vše jsme měli nachystané na oslavy, lidí přišlo taky dost.. A pak takovýto zpackaný zápas! Utekl nám začátek, kdy jsme pustili zkušeného Křikavu do zakončení, přišla nervozita a postupem času křeč. Světlou podržel skvělý Adamec a my bychom asi nedali gól ani kdybychom byli na hřišti až do středy. . Musíme se sebrat a urvat to v posledním kole!




Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
K. Janoušek [-] - L. Kopáček [-] , L. Střecha [-] , J. Horký [-] , J. Pokorný [-] (46. D. Rozum [-] ) - T. Nekuda [-] , R. Valsa [-] (46. L. Kerber [-] ) , O. Mucha [-] , M. Ivančík [-] - T. Dvořák [-] , J. Pohl [-] (78. T. Mrňa [-] )

FK Bohemia Světlá nad Sázavou
J. Adamec [-] - M. Kafka [-] , M. Muzikář [-] (51. J. Petřík [-] ) , J. Pešek [-] (69. M. Šmíd [-] ) , J. Pohnětal [-] , M. Křikava [-] , L. Vodička [-] (81. J. Novák [-] ) , P. Čuřík [-] , J. Valenta [-] , L. Rezek [-] , M. Karel [-]

ŽK: 62. M. Ivančík , 75. O. Mucha - 41. J. Pohnětal , 41. M. Karel , 65. P. Čuřík , 76. L. Rezek .
Místo: Velká Bíteš. Počet diváků: 300. Rozhodčí: KUČERÍK Milan - FABEŠ Roman, POLÁK Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.