2:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 16:30

24.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herálec z dobře rozehraného duelu vytěžil jen bod a definitivně sestoupí


Branky


0

O čest a o vylepšení pozice v konečné tabulce si to dnes rozdali hráči Herálce a Okříšek. Domácí by se mohli zachránit jen v případě neuvěřitelné shody náhod a spíše přičiněním zázraku, hosté si již jen vychutnávají závěr vydařené sezóny, a tak se očekával pohledný, oboustranně otevřený fotbal a větší počet branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hřiště zcela ovládal Herálec

Poslední tým dokazuje, že je partou bojovníků, což potvrdil to i proti Okříškám. Od úvodu byli domácí lepším a aktivnějším týmem.  Jejich herní převaha však byla poprvé gólově vyjádřena až ve 24. minutě. Milan Boháč dostal výbornou průnikovou přihrávku do vápna, obelstil hned dvojici hostujících obránců a přesnou střelou otevřel skóre – 1:0. Herálec i nadále udával tempo a brzy přidal druhý gól. Ve 33. minutě přišel centr do vápna Okříšek, který obrana odvrátila jen k Martinu Kovářovi, který následně z hranice šestnáctky propálil vše, co mu stálo v cestě – 2:0. Herálec tak vedl po prvním dějství zaslouženě 2:0.

Okříšky přežily několik šancí a pak se dokázaly do zápasu vrátit

Po přestávce se obraz hry příliš nezměnil. Taktovku drželi domácí a vypadalo to, že je jen otázkou času, kdy dorazí soupeře třetím gólem. Postupně však hostitelé neuspěli ani ve velkých šancích: P. Hamák hlavou, V. Uchytil ranou a ani O. Černý, který nebezpečně hlavičkoval po rohovém kopu.  Co nedokázali domácí, to zčistajasna vyšlo Okříškám! V 71. minutě předvedli hosté rychlou, přímočarou kombinaci, na jejímž konci byl Vít Bastl, jenž překonal bezmocného Severýna – 1:2.  Aby byla lekce z produktivity kompletní, tak v 86. minutě vyrazili hosté do překvapivého brejku, zpětná nahrávka našla Radka Ryšavého, jenž se nemýlil – 2:2. Herálec tak ztratil výborně rozehraný zápas a hosté mu ukázali, jak se z minima těží maximum.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Antonín Trávníček, zapisovatel a člen klubu TJ Sokol Herálec: Jednoduše řečeno - prohráli jsme vyhraný zápas. V první části jsme byli jasně lepší a vedli o dvě branky. I druhou část jsme začali dobře, jenomže jsme nedokázali přidat třetí branku, která by soupeři zlomila vaz. A že jsme těch příležitostí měli dost a dost! Místo toho jsme inkasovali kontaktní gól, naše převaha ustala a nakonec jsme byli potrestáni i druhou brankou..

SK Huhtamaki Okříšky
Gustav Cabúk, trenér Okříšek: Byl to celkově vyrovnaný zápas. My jsme ze začátku v šancích neuspěli, domácí pak přebrali otěže hry a dostali se do dvoubrankového náskoku. My jsme chtěli uspět, hru otevřeli, což domácím přinášelo další šance. Naštěstí pro nás je nevyužili a my po dvou povedených akcích dokázali vyrovnat. V závěru jsme ještě měli šance zápas rozhodnout, ale remíza byla nakonec spravedlivá.



Sestavy


TJ Sokol Herálec
M. Severýn [-] - O. Černý [-] , V. Uchytil [-] , J. Ptaszek [-] (77. P. Čejka [-] ) , M. Ptaszek [-] (72. J. Hořínek [-] ) - P. Hamák [-] , M. Kysilko [-] , J. Skála [-] , M. Kovář [-] - D. Okurka [-] , M. Boháč [-]

SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - T. Dočkal [-] , Z. Ryšavý [-] , J. Brabenec [-] , J. Tekal [-] - P. Molák [-] (90. Š. Novotný [-] ) , P. Dubský [-] (90. F. Rampír [-] ) , J. Jůza [-] (70. R. Ryšavý [-] ) , O. Široký [-] - M. Zeman [-] , V. Bastl [-]

ŽK: 84. J. Hořínek - 86. T. Dočkal , 86. J. Brabenec , 89. P. Molák .
Hráči zápasu: M. Boháč , M. Kovář - J. Brabenec , J. Tekal .
Místo: Herálec. Počet diváků: 230. Rozhodčí: Kůrka Petr - Nejedlý, Beneš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.