2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 16:30

24.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměřice odjely z Jemnice s prázdnou


Branky


0

Jemnicko působí od porážky  s Humpolcem trochu odevzdaným dojmem, jakoby sezónu již jen dohrávalo. To jeho dnešnímu soupeři z Jaroměřic by se pro klid duše ještě nějaký ten bod hodil. Hosté tudíž měli větší motivaci bojovat o bodový zisk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jemnicko od úvodu potvrzovalo, že soutěž už jen dohrává

Jemnicko nehraje v posledních kolech úplně na doraz a na jeho výsledcích to je znát. Hlavně díky nekoncentrovanosti vstupuje špatně do utkání a potvrdilo se to i tentokrát. Hned v 5. minutě nechala domácí obrana Jaroměřicím dostatek prostoru, Aleš Palát postupoval středem hřiště nikým neobtěžován a z 25 metrů uklidil míč k tyči - 0:1. Letargie Jemnicka pokračovala a hned za minutu to mohlo být již o dvě branky. Po rohu si dobře naskočil na hlavičku M. Prokeš, ale naštěstí jeho razantní pokus letěl přímo do středu branky a V. Kopeček si poradil. Domácí to neprobudilo a nadále působili ospalým dojmem. Z toho jim nepomohla ani vyrovnávací branka z 18. minuty. Volný přímý kop M. Netrdy nepatrně lízl Zdeněk Koutný a z prvního většího závaru domácích vyrovnal – 1:1. Hosty branka neomráčila a byli i nadále agresivnějším a pohyblivějším týmem. Vedení jim mohl vrátit D. Hověz, jenž ve 30. minutě postupoval z pravé strany sám na Kopečka, ale ten včasným vyběhnutím dokázal udržet poločasovou remízu. Jemnicko se probudilo až v závěru poločasu. Nejprve si pěkně narazil J. Grün a K. Klubal se musel vytáhnout. Pak se ještě prezentoval nepříjemnou střelou P. Tesař. Skóre se však nezměnilo.

 

Domácí předvedli mírné zlepšení a zápas zlomili na svojí stranu

Jemnicko se po změně stran přece jen zlepšilo a začalo si vytvářet šance. Vyrovnaný fotbal nabídl první větší příležitost až okolo hodiny hry. V dobrých pozicích se objevili jemničtí P. Tesař a S. Křivánek, kteří šli postupně sami na Klubala, ale ten si poradil. Do třetice však již domácí uspěli. V 58. minutě si dvojici obránců efektně prohodil František Kříž a střelou na zadní tyč poslal domácí do vedení - 2:1. Jaroměřice chtěly bodovat a vrhly síly do útoku. Jejich ofenzivu ještě umocnilo vyloučení domácího O. Frečky, který uviděl deset minut před koncem druhou žlutou kartu. Jemnicku se i v deseti otevíral prostor k útočení, ale jeho hráči nedokázali pojistku přidat. Mrzet je to mohlo v samém závěru. Jaroměřice si vynutily sérii standardek a po té třetí se užuž radovaly, ale zaskvěl se brankář V. Kopeček, jenž povedený přímák Paláta vytáhl v 89. minutě konečky prstů ze šibenice! Jemnicko se tak protrápilo ke třem bodům a hosté naopak na kýžený bodík nedosáhly.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl, asistent trenéra Jemnicka: Projevuje se na nás, že jsme trochu ztratili motivaci a kluci soutěžní ročník spíše dohrávají. Opět jsme začali špatně a dlouho se do zápasu nemohli dostat. Nejlepší pasáž jsme sehráli na konci první půle a pak kolem 60. minuty, kdy jsme dokázali vstřelit vedoucí branku. V závěru nás podržel Kopeček a protrápili jsme se k výhře..

FK Jaroměřice nad Rokytnou
Antonín Salák, trenér Jaroměřic: Úvod jsme měli výborný. Pak jsme však zbytečně inkasovali a začali se hledat. Hlavně teda v koncovce, kde jsme měli minimálně dvě, tři tutovky, které jsme nedokázali proměnit. Koncovka nás celkově sráží dolů a proto jsme v tabulce tam, kde jsme. Naštěstí se na nás bodově nikdo nedotáhl a už to snad ukopeme..



Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - J. Grün [-] , Z. Koutný [-] , T. Bastl [-] (64. Z. Nikrmajer [-] ) , M. Máca [-] - K. Tesař [-] (57. M. Axman [-] ) , P. Tesař [-] , S. Křivánek [-] , M. Netrda [-] - O. Frečka [-] , F. Kříž [-] -

FK Jaroměřice nad Rokytnou
K. Klubal [-] - J. Urbánek [-] , M. Svoboda [-] , D. Karásek [-] , Z. Karásek [-] - M. Hutař [-] , A. Palát [-] , F. Svoboda [-] (73. O. Dufek [-] ) , D. Hověz [-] - M. Prokeš [-] , M. Trnka [-] (79. J. Fruhauf [-] ) -

ŽK: 29. T. Bastl , 30. O. Frečka - 57. F. Svoboda , 85. O. Dufek . ČK: 80. O. Frečka .
Hráči zápasu: V. Kopeček , P. Tesař - D. Hověz .
Místo: Jemnice. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Stehlík Michal - STRAKA Karel, BÍLEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.