Humpolec je po další výhře druhý


Branky


0

Vypadá to, že pokud by někdo měl ještě připravit Bíteš o celkové vítězství, pak k tomu má největší předpoklady Humpolec. Alespoň jeho jarní forma tomu nasvědčuje. Humpolečtí zatím vše až na jednu remízu vyhráli a po lehounku se přibližují tabulkou směrem k Velké Bíteši. Po prohře Jemnicka by se dnes v případě výhry posunuli na druhou příčku. Proti tomu chtěly něco udělat Moravské Budějovice, které dnes do Hliníkova města zavítaly..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Humpolec rozhodl během šesti minut

Prvních dvacet minut bylo utkání vyrovnané, hrál se ofenzivní fotbal a na obou stranách byli gólové šance. Hosté měli dvě tutovky, kdy šli sami na gólmana, ale šance se neujaly. Humpolec měl velkou příležitost hned ve 3. minutě, ale osamocený J. Žatečka jen nastřelil gólmana Kloudu. Za pět minut Žatečka špičkou posunul na R. Dalíka a ten utekl po levé straně, ale budějovický bek mu nakonec míč ukopl. Ve 13. minutě se poprvé ohlásili hosté, po přímém kopu od lajny skončil po hlavičce míč těsně nad břevnem. Pak přišlo krátké období, ve kterém domácí rozhodli. V 17. minutě po slibné šanci po Altově centru Dalík sám před Kloudou ještě neuspěl, ale za minutu už přišla gólová akce. Dalík ve středu hřiště přihrál Kratochvilovi, který se dostal až k zadní čáře, odcentroval před branku a tam se nejlíp zorientoval Jakub Žatečka - 1:0. Hned nato ovšem mohli srovnat hosté, když se Stehlík naprosto trestuhodně ocitl sám před Křížem, ale zbrkle vystřelil mimo! Ve strhující části zápasu ihned platilo nedáš- dostaneš. Radim Dalík dostal kolmici od J. Skryji a propálil vše i brankáře Kloudu - 2:0 ve 20. minutě. Humpolecký mat přišel hned za dvě minuty. Hezká kombinace Pikla - Dalíka- Žatečky skončila další brankou Jakuba Žatečky - 3:0.

Domácí přidali další branku a vývoj kontrolovali

Druhou část začali lépe opět domácí. Ve 49. minutě Alt pěkně vysunul Kratochvíla , který postupoval sám do malého vápna a místo střely se utápěl v několika kličkách a o míč přišel. Po pěti minutách přišla stejná kombinace Alt – Kratochvíl, ale tentokrát se Martin Kratochvíl trefil z rohu velkého čtverce nádhernou střelou k tyči - 4:0. V 70. minutě přešel po autu Kratochvil přes dva hráče, obloučkem vybídl Nermuta na hranici vápna, ale Klouda vyběhl a míč zalehl. Závěr přece jen patřil hostům. V 86. minutě fauloval Nermut a nebezpečný přímák hostů hasil Mikeš. V závěru přišla další standardka hostí. Míč se dostal na zadní tyč, kde stál volný hráč a téměř jistou střelu k tyči zlikvidoval Kříž vykopnutím, čímž hostům nedovolil ani čestný úspěch. Humpolec tak zvítězil přesvědčivě 4:0.



Ohlasy k zápasu


AFC Humpolec
Jitka Beránková, vedoucí Humpolce: V úvodu bylo utkání vyrovnané, my jsme pak dali tři góly v rozmezí 6 minut a soupeř se poté do poločasu prakticky k ničemu nedostal. Vyšel nám i vstup do druhého poločasu, dvě velmi pěkné a podobné akce Alta a Kratochvíla. Od této chvíle soupeř hrozil pouze ze standardních situací, jinak nás ničím nepředčil a zaslouženě jsme vyhráli.




Místo: Humpolec. Počet diváků: 112. Rozhodčí: MIČKA Adam - PORUPKA František, ROSICKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.