0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 16:30

21.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř dokázala v Meziříčí třikrát skórovat a odvezla si za to tři body


Branky


0

Souboj dvou třicetibodových se hrál v sobotu odpoledne ve Velkém Meziříčí. Místní Benfika v něm vyzvala tým Chotěboře. Domácí brankář Rostislav Kruba již čtyři utkání neinkasoval a do utkání vstupoval se šňůrou 366 minut bez obdržené branky. Tuto úctyhodnou sérii chtěli přerušit dnes hosté z Chotěboře. Ti na jaře prohráli zatím jen ve Světlé a vykazují podstatně lepší formu než touto dobou na podzim.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krubovu neprůstřelnost ukončil Moravec

Domácí se svým mladým týmem nevstoupili do zápasu příliš aktivně, což jakoby předznamenalo průběh utkání. Hned v 1. minutě našel L. Dvořák ideálně P. Chlada, který sice R. Krubu překonal, ale na brankové čáře zasáhl M. Maloušek a míč odkopnul. Hosté byli i nadále aktivnější a další jejich šance přišla v 13. minutě. Chlad s Dvořákem si úlohy prohodili, Chlad nabíjel a Dvořák pálil nad. Pak se přece jen probudili domácí a vypracovali si územní převahu, korunovanou sérií šesti rohů. Ty však Velmez zahrál prachmizerně a šance se nezrodila. Lépe hrající Chotěboř se prosadila 18. minutě. Domácí špatně přistoupili k hostujícím hráčům a Dvořák s Milošem Moravcem šli na jediného obránce. Prvně jmenovaný oslovil druhého a ten poslal hosty do vedení – 0:1. Následně se hrálo mezi vápny, více ve hře byli však hosté. Přesto se Meziříčí mohlo dočkat vyrovnání. Ve 28. minutě se po nákopu Malouška dostal k hlavičce M. Bouček, jehož pokus skončil na tyči.

Chotěboř dovedla zápas do vítězného konce

Do druhé části vstoupili domácí stejně špatně, jako do té první. Po špatném odkopu domácí obrany, který skončil na prvním chotěbořském hráči, se k míči dostal Martin Odvářka a navýšil ve 47. minutě hostující náskok na 0:2. Rychlá branka posadil Chotěboř ještě více na koně a mladíci v řadách domácích si nevěděli rady. Definitivní pojistka přišla pro hosty 72. minutě. Po hrubé chybě domácích ve středu hřiště se po ukázkové střele radoval Luboš Dvořák – 0:3. Chotěboř pak hru kontrolovala a domácí do ničeho nepustila. Nezkušení mladíčci, které trenér Petr Munduch vyzkoušel, se zapsali do statistik pouze červenou kartou, kterou uviděl v 83. minutě až příliš motivovaný Matyáš Pech. Hosté si tak odvezli všechny body po výhře 3:0.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí B
Petr Munduch, trenér Meziříčí B: Řekli jsme si, že až budeme bodově v klidnějších vodách, tak vyzkoušíme naše dorostence. Ta chvíle přišla dnes a oni si mohli poprvé osahat dospělý fotbal. Z tohoto pohledu ten zápas splnil svůj účel. Fakticky však vzato jsme sehráli nejhorší zápas jara a po zásluze odešli poraženi. Pokud máme v zápasech bodovat, tak musíme vyprodukovat více než jednu střelu na bránu!

FC Chotěboř
Josef Soural, trenér Chotěboře: Náš záměr byl nepustit mladé domácí mužstvo do vedení a tím jim nenechat narůst křídla. Podařilo se nám jako prvním skórovat a postupně jsme tak přebrali otěže hry a nakonec zápas kontrolovali.



Sestavy


FC Velké Meziříčí B
R. Kruba [-] - D. Polák [-] , M. Maloušek [-] , L. Liška [-] (77. P. Svoboda [-] ) , H. Ráček [-] , M. Bouček [-] , T. Staněk [-] (67. F. Mužátko [-] ) , D. Krčál [-] , T. Bublán [-] , A. Vlk [-] (70. M. Pech [-] ) , L. Halámek [-]

FC Chotěboř
T. Dobrovolný [-] - O. Bělovský [-] (79. M. Somerauer [-] ) , L. Filipský [-] , P. Ďoubal [-] , O. Šimon [-] , M. Odvářka [-] , M. Moravec [-] , L. Dvořák [-] , P. Chlad [-] (75. P. Hanousek [-] ) , J. Hlaváček [-] , J. Hlaváček [-] (87. M. Málek [-] )

ŽK: 34. D. Krčál , 63. L. Liška , 83. L. Halámek - 83. P. Hanousek , 90. O. Šimon . ČK: 83. M. Pech .
Hráči zápasu: D. Krčál - P. Chlad .
Místo: V. Meziříčí - hlavní. Počet diváků: 60. Rozhodčí: NIEDERLE Zdeněk - ŠŤASTNÝ Jakub, ŠRÁMEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.