0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 16:30

20.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herálec zradila koncovka a po další prohře je šance na záchranu mizivá


Branky


33. V. Beran , 45. L. Liška
0

Aktuálně poslední celek Herálce přivítal v zápase o naději dobře hrajícího nováčka, juniorku Velmezu. Ten se po celou soutěž prezentuje kvalitní obranou v čele s výborným brankářem Krubou. Situace domácích je kritická - na jaře získali pouhopouhý jeden bod za remízu se Světlou a od sestupu je tak zachrání asi jen zázrak. Hosté naopak dnešním zápasem zakončili trio duelů s nejvíce ohroženými týmy. Po výhře v Havlíčkově Brodě a s Žirovnicí chtěli uspět i dnes v Herálci, což se jim nakonec povedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Herálec dostal lekci z produktivity

Podstatným rysem dnešního utkání byla mizerná produktivita domácího celku. Ten si sice vypracoval řadu dobrých příležitostí, ale buď jim byla branka malá, anebo byl na místě spolehlivý R. Kruba. Ten se zaskvěl možná klíčovým zákrokem hned v 11. minutě. Ve skvělé příležitosti se ocitl M. Kovář, a však Kruba míč skvěle vyboxoval. Další větší příležitost přišla po několika menších v 23. minutě, kdy Kruba vytáhl gólovou hlavičku domácích. Po půlhodině marného snažení o branku domácí polevili a na to čekali soustředění hosté. Ti se nejprve ve 30. minutě ještě zastřelovali, ale ve 33. minutě již udeřili. L. Liška zatáhl míč, dal jej pod sebe na Vlastimila Berana, který z hranice šestnáctky zakroutil míč do šibenice- 0:1. Obdržená branka domácí zmrazila a Meziříčí toho do půle ještě jednou využilo. Těsně před odchodem do kabin si skákavý míč v pokutovém území Herálce našel Lukáš Liška, který prostřelil pozdě vyběhnutého brankáře Severýna -0:2. Gól do šatny a těžký direkt pro Herálec.

Domácí nedokázali skórovat ani z penalty

Domácí po změně stran opět vyvinuli maximální úsilí a snažili se vrátit do utkání. Ideální příležitost se jim naskytla v 53. minutě.  Po faulu na M. Boháče uvnitř pokutového území se pískala penalta, kterou sám postižený poslal neomylně vedle. Tento moment podtrhnul zmar domácích. A když si pak ani V. Uchytil na pohotového Krubu nepřišel, dovedli dobře organizovaní hosté zápas do vítězného konce. Herálec je po další domácí prohře jednou nohou v A. třídě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Miroslav Kučka, trenér Herálce: Fotbal jsme hráli dobrý, bohužel jsme doplatili na proměňování šancí. Meziříčí své šance dalo, a tak vyhrálo zaslouženě. Hlavní problém bych viděl v začátku druhé půle, kdy jsme zahodili několik příležitostí ke snížení..

FC Velké Meziříčí B
Petr Munduch, trenér Meziříčí B: Bylo to bojovné utkání, hrálo se fotbal nahoru - dolu, který se musel líbit. Domácí si proti nám vytvořili tolik šancí, jako nikdo jiný (minimálně v jarní fázi) ,ale nedokázali Rosťu Krubu překonat a my jsme pak z minima vytěžili maximum a dokázali utkání rozhodnout v náš prospěch!



Sestavy


TJ Sokol Herálec
M. Severýn [-] - D. Okurka [-] , O. Černý [-] - F. Bureš [-] (72. J. Myška [-] ) , J. Skála [-] (46. M. Ptaszek [-] ) - V. Uchytil [-] - M. Boháč [-] , M. Kysilko [-] , J. Ptaszek [-] (65. J. Hořínek [-] ) , P. Hamák [-] , M. Kovář [-]

FC Velké Meziříčí B
R. Kruba [-] - D. Polák [-] , M. Maloušek [-] , L. Liška [-] (84. F. Mužátko [-] ) , H. Ráček [-] , V. Beran [-] (74. T. Staněk [-] ) , M. Bouček [-] , D. Krčál [-] (87. L. Smejkal [-] ) , T. Bublán [-] , M. Souček [-] , L. Halámek [-]

ŽK: 28. P. Hamák , 60. M. Kysilko , 76. O. Černý - 30. T. Bublán , 72. D. Krčál , 77. M. Maloušek , 81. L. Halámek .
Hráči zápasu: M. Kovář - D. Krčál , L. Liška .
Místo: Herálec. Počet diváků: 150. Rozhodčí: PORUPKA František - STEHLÍK Michal, BENEŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.