Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

26.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Francova Lhota udržela domácí neporazitelnost i se Zašovou


Branky


0

V posledním domácím zápase přivítala Francova Lhota oslabenou Zašovou. Hosté od utkání nečekali zázraky a nakonec podlehli jednoznačně 1:4. Francova Lhota si tak udržela domácí neporazitelnost, za celou sezonu na svém hřišti neprohrála v základní hrací době ani jednou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ondřej Filák otevřel gólový účet zápasu

Zašová zajížděla do Lhoty bez tří svých největších opor, v brance chyběla jednička Radek Hadaš a kvůli zranění z předešlého zápasu s Lidečkem nenastoupila dvojice Trtík, Vilém. Domácí začali utkání ve velkém stylu a hned ve třetí minutě se ujali vedení, Ondřej Filák utekl svým pronásledovatelům a překonal hostujícího náhradníka Pokutu – 1:0. Obě mužstva si do konce první půle vypracovala několik možností ke skórování, ale brankáři zůstali nepřekonáni.

Tři góly během devíti minut dostaly hosty do kolen

Ve druhém poločase Francova Lhota zapnula na vyšší obrátky a v 56. minutě se dočkala pojišťující druhé trefy, po chybě v hostující obraně se prosadil nejlepší domácí střelec Radek Chmela – 2:0. O osm minut později už domácí utekli na rozdíl tří branek, Roman Matušinec se odhodlal ke střele a jeho dělovka skončila přímo pod břevnem – 3:0. Hosté úplně odpadli a o další minutu později inkasovali počtvrté, další bombou pod břevno skóroval tentokrát Michal Rösner – 4:0. Domácí gólman Spitzer se nakonec čistého konta nedočkal, v 72. minutě jej totiž trefil Michal Štěpán – 4:1. Francova Lhota si zbytek utkání pohlídala a potvrdila, že její hřiště je téměř nedobytná tvrz, v celém soutěžním ročníku totiž neprohrála v základní hrací době ani jeden zápas. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Francova Lhota
Martin Trchalík, představitel klubu: "V posledním zápase sezóny 2015/2016 jsme udrželi domácí neporazitelnost. V této sezoně jsme byli nejlepším týmem doma, když jsme ani jednou neztratili všechny tři body. Šesté místo v tabulce je doposud nejlepším umístěním za pět let, co působíme v 1.B třídě."

TJ Zašová
Zdeněk Sladovník - trenér: "Jsem rád, že jsme toto utkání vůbec odehráli. Posbírali jsme, co mělo trošku zdravé ruce a nohy a do Francovky se jeli jen zúčastnit. I přesto mě ale někteří hráči přesvědčili o svých kvalitách. K utkání je zbytečné se vyjadřovat, jak říkám, jeli jsme ho jen odehrát hlavně bez dalšího zranění."



Sestavy


TJ Sokol Francova Lhota
L. Spitzer [-] - R. Matušinec [-] , R. Zimek [-] , J. Veteška [-] (46. T. Filák [-] ) , T. Kovář [-] (64. O. Zimek [-] ) , L. Šipinka [-] , L. Filák [-] , O. Filák [-] , M. Rösner [-] , P. Pukýš [-] (81. J. Kořenek [-] ) , R. Chmela [-]

TJ Zašová
D. Pokuta [-] - J. Podzemný [-] , J. Pobořil [-] , M. Škrobák [-] , B. Černobila [-] , F. Vyvijal [-] , J. Šuler [-] , J. Sekyra [-] , R. Krůpa [-] (68. M. Štěpán [-] ) , J. Pavlica [-] , J. Chlevišťan [-]

Místo: Francova Lhota. Počet diváků: 100. Rozhodčí: DOKOUPIL Tomáš - MATŮŠ Karel (N), BAMBUCH Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.