2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:30

25.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prlov bez svých opor prohrál na Prostřední Bečvě


Branky


0

Na Prostřední Bečvě se jen tak nevyhrává, o čemž se přesvědčil ve formě hrající Prlov. Hosté přijeli bez opor Novosada a Sochory a nakonec prohráli těsně 1:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny vstřelil Fiurášek

Prlov nastoupil do utkání bez zraněného Petra Novosada a z pracovních důvodů chyběl také spolehlivý jarní střelec Miroslav Sochora. V brance dostal šanci opět náhradní gólman Josef Kořenek, naopak do svatyně domácího celku se vrátila jednička Aleš Jurajda. První poločas nabízel rychlý a bojovný fotbal z obou stran. Domácí měli mírnou převahu, ale první větší příležitost si připsali hosté, Zíchovu tvrdou ránu z šestnáctky domácí brankář Jurajda vyrazil do strany k Juráňovi, ale domácí brankář se zaskvěl i při dorážce. Zdálo se, že se do šaten bude odcházet za vyrovnaného stavu. V poslední minutě ale hostující obrana podcenila únik Martina Fiuráška a ten chytře překonal brankáře Kořenka – 1:0. 

Ozdobou utkání byly výkony obou brankářů

Prlov hned po přestávce napravil zaváhání ze závěru prvního dějství a ve 48. minutě využil centr navrátivšího Hajdy Vojtěch Juráň – 1:1. Utkání i nadále nabízelo atraktivní bojovnou podívanou, brankáři se rozhodně nenudili. V 64. minutě nařídil rozhodčí Blažek přímý kop na hranici velkého vápna, k míči se postavil Patrik Kubáň, jenž pěknou ranou propálil zeď v čele s brankářem Kořenkem a vrátil vedení na domácí stranu. Hosté vrhli všechny síly do útoku a zapomínali na zadní vrátka. Domácí tak vyráželi do rychlých protiútoků, které však většinou skončily na výborně chytajícím Kořenkovi, který tak dával hostům naději ke srovnání skóre. Domácí si však výhru pohlídali a zaslouženě zvítězili 2:1.



Ohlasy k zápasu


FK Prostřední Bečva
Zbyněk Jurajda - trenér: "Hosté přijeli bez Novosada a Sochory, ale byli nám více než vyrovnaným soupeřem. Byl to úžasný zápas plný nasazení a bojovnosti od první do poslední minuty. Vybojovali jsme tři body ve druhém poločase, kdy jsme reagovali na brzké vyrovnání soupeře. Prlov hrál výborně, měl skvělého brankáře."

TJ Partyzán Prlov
Petr Sláčík - hrající jednatel klubu: "Bohužel nám dnes citelně chyběli Sochora a Novosad. Absence takto kvalitních hráčů je na výkonu zkrátka znát. Bojovali jsme, ale domácí hráli dobře a v druhém poločase, když jsme hru otevřeli, mohli vedení ještě navýšit. Jen díky skvěle chytajícímu Pepovi Kořenkovi jsme bojovali až do konce a snažili se uhrát alespoň bod. Musím ale sportovně uznat, že domácí vyhráli zaslouženě, protože v závěru neproměnili několik tutových šancí."



Sestavy


FK Prostřední Bečva
A. Jurajda [-] - R. Balejík [-] , O. Kuba [-] , M. Polášek [-] , R. Petřek [-] - L. Křenek [-] , V. Fiurášek [-] (83. T. Závorka [-] ) , M. Fiurášek [-] (90. P. Tomčány [-] ) , P. Kubáň [-] - J. Vašek [-] , P. Kysučan [-] (75. L. Juroška [-] ) -

TJ Partyzán Prlov
J. Kořenek [-] - F. Trlica [-] , L. Štach [-] (63. O. Sláčík [-] ) , V. Juráň [-] , M. Černý [-] - B. Zicha [-] , P. Šťastný [-] , P. Sláčík [-] , P. Fila [-] - V. Františák [-] (70. R. Zvonek [-] ) , J. Hajda [-] -

ŽK: 38. R. Petřek , 65. M. Polášek , 80. M. Fiurášek - 56. F. Trlica , 61. L. Štach , 63. P. Fila .
Místo: Prostř. Bečva. Počet diváků: 111. Rozhodčí: BLAŽEK Vladimír - HOLBA Miroslav (N), ŠENKEŘÍK Zbyněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.