3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 16:30

25.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hovězí díky druhému poločasu porazilo Ratiboř rozdílem třídy


Branky


0

Hovězí hrálo na Kaštýle s Ratiboří dlouho vyrovnanou partii, kterou nakonec díky povedené druhé půli dovedli do vítězného konce domácí.

  

Foto: Lucie Černotová

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

Hovězí přivítalo na svém trávníku mladý celek Ratiboře. Domácí byli od úvodního hvizdu aktivnějším celkem, ale první vážnější příležitost si připsali hosté, před Kašparem se z čista jasna objevil Blizňák, ale těžký centr však nedokázal zkrotit. Do vedení mohli jít domácí, ale dělovka Hromady zazvonila na břevnu, které bylo nastřeleno i z dorážky. Hovězí pokračovalo v aktivním výkonu, který mohl gólem korunovat Kocurek, ale Galetu v hostující brance opět zachránila branková konstrukce. I přes aktivitu domácího celku mohli jít těsně před odchodem do šaten do vedení hosté, ale brankář Kašpar nadvakrát velkou příležitost zlikvidoval, poločas tak gólový příspěvek nenabídl. 

Rozhodující trefu zaznamenal střídající Zich

I v druhém poločase se domácí tlačili do zakončení, chtěli svou herní převahu přetavit v branky. Což se nakonec povedlo. V 60. minutě se do centru pověsil střídající Jaroslav Zich, pro něhož to byla první branka v domácím dresu – 1:0. Že si domácí hráči nenechali gólovou obuv, se projevilo i o devět minut později, když se pohotově trefil Tomáš Zádilský – 2:0. Domácí si hlídali dvoubrankový náskok, přesto hosté měli příležitost ke korigování skóre, ale Blizňák si v další velké šanci vylámal zuby na výborně chytajícím Kašparovi. Těsně před koncem utkání Hovězí přidalo třetí trefu z kopačky Zdenka Kostky – 3:0. Domácí potvrdili roli favorita a Ratiboř porazili jednoznačně 3:0. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Hovězí
Adam Kašpar - brankář: "V první půli jsme měli na začátku několik dobrých šancí, několikrát jsme nestřelili brankovou konstrukci, ale branku se nám bohužel vstřelit nepodařilo, po zbytek poločasu jsme hodně kazili a proto jsme se nedokázali prosadit. V druhé půli nám pomohla po hodině hry úvodní branka. Od té chvíle už jsme byli lepším týmem a nakonec zaslouženě vyhráli".




Sestavy


Sokol Hovězí
A. Kašpar [-] - T. Juřica [-] , R. Šimčík [-] , J. Kašpar [-] (46. K. Trlica [-] ) - T. Varaja [-] (75. K. Štrbík [-] ) , M. Blaha [-] - O. Šrámek [-] (56. J. Zich [-] ) , T. Zádilský [-] , M. Štrbík [-] (46. Z. Kostka [-] ) , V. Kocurek [-] , M. Hromada [-]

TJ Sokol Ratiboř
P. Galeta [-] - F. Zubík [-] , R. Pařenica [-] , J. Mikula [-] (79. L. Fojtík [-] ) , M. Ostřanský [-] , P. Mynařík [-] , A. Machálek [-] , M. Děckuláček [-] (66. K. Kachtík [-] ) , J. Burdík [-] , R. Bernát [-] , Z. Blizňák [-]

Místo: Hovězí. Počet diváků: 110. Rozhodčí: MIKOŠKA Zdeněk - TKADLEC Petr (N), ADÁMEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.