Š. Doležel 18. (p.)
J. Kuzník 89.
2:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

24.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kateřinice nezvládly domácí boj s Hovězím


Branky


18. Š. Doležel (p.) , 89. J. Kuzník - 26. O. Šrámek , 55. M. Hromada , 69. T. Juřica
0

Šlágr kola nabídl utkání mezi prvními Kateřinicemi a třetím Hovězím. Vyrovnaný a pohledný fotbal do vítězného konce dovedli hosté, kteří zvítězili 3:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil remízou

Utkání od prvního momentu ukazovalo, proč se jedná o šlágr kola. Oba celky začaly zostra, vytvářely si zajímavé příležitosti, ale ani jeden brankář nemusel zasahovat. První branka utkání přišla v 18. minutě, po faulu ve vápně se k penaltovému puntíku postavil domácí specialista Štěpán Doležel a proměnil – 1:0. Hosté však nesložili zbraně a o osm minut později srovnali. Na centr ze strany si naskočil kanonýr Ondřej Šrámek, jenž hlavou přeloboval gólmana Zimka – 1:1. I druhá polovina první půle nabízela atraktivní podívanou, více branek však nepadlo.

Rozhodující trefu obstaral Juřica

Hovězí vyrovnávací branka nabudila k ještě lepšímu výkonu. Hosté se dostávali do šancí a deset minut od příchodu ze šaten otočili nepříznivé skóre na svou stranu, rychlý brejk zakončil střelou k tyči záložník Martin Hromada – 1:2. Hosté byli na koni a o další čtvrt hodinu později skórovali potřetí, Tomáš Juřica unikl po pravé straně, obehrál si brankáře Zimka a střelou do prázdné branky poslal Hovězí do dvoubrankového trháku – 1:3. Domácí v posledních minutách vrhli všechny síly do útoku a nakonec byli odměněni, když se trefil kapitán Jiří Kuzník – 2:3. Kateřinicím se vyrovnávací branka vstřelit nepodařila, a tak si cennou výhru odvezli hosté. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kateřinice
Lubomír Dančák - hráč: "Zápas začal hned zostra, oba týmy se přetlačovaly o balon ve středu hřiště a vypracovávaly si krásné šance, k zakončení ale nedocházelo. Poté byla odpískaná penalta, na kterou se postavil Štěpán Doležel a opět ukázal, že penalty jsou jeho specialitou. Jenže i hosté ukázali, že umí střílet góly a spustili tak svoji gólovou spoušť, když srovnali a poté svůj náskok navýšili až na 1:3. My jsme je v posledních minutách zatlačili, snížili, ale více už jsme nestihli."

Sokol Hovězí
Adam Kašpar - brankář: "Utkání v Kateřinících musel přítomné diváky bavit, oba týmy předváděly dobrý fotbal. Domácí šli po našem zaváhání z penalty do vedení, nám se podařilo však díky dobré hře ještě do poločasu vyrovnat a v druhé půli jsme se dostali po dvou pěkných akcích dokonce do vedení. Domácí dokázali utkání ještě zdramatizovat, ale vedení se nám podařilo udržet. Vítězství z hřiště vedoucího týmu tabulky si nesmírně ceníme."



Sestavy


TJ Sokol Kateřinice
M. Zimek [-] - J. Kuzník [-] , Z. Ondra [-] , P. Vrba [-] (71. M. Beňo [-] ) , O. Kuzník [-] - P. Hrabica [-] (62. M. Kovaříček [-] ) , L. Dančák [-] (45. V. Blažek [-] ) , Š. Doležel [-] , O. Čtvrtníček [-] , V. Kotrla [-] (85. T. Macík [-] ) - V. Peredarjuk [-] -

Sokol Hovězí
M. Koňařík [-] - T. Juřica [-] , R. Šimčík [-] , J. Kašpar [-] - M. Blaha [-] - T. Zádilský [-] (90. K. Trlica [-] ) , J. Tkadlec [-] (8. T. Varaja [-] ) , M. Hromada [-] , M. Štrbík [-] , R. Kostka [-] (74. Z. Kostka [-] ) , O. Šrámek [-] (76. J. Zich [-] )

ŽK: 41. J. Kuzník - 18. M. Koňařík , 89. M. Štrbík .
Místo: Kateřinice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: SKALICKÝ Libor - HOLUB Petr, DĚCKULÁČEK Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.