1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 16:30

22.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prlov na domácím hřišti nestačil na první Kateřinice


Branky


62. M. Sochora - 40. O. Kuzník , 66. P. Hrabica , 68. Š. Doležel (p.)
0

Domácí Partyzán doufal v další cenný skalp silného soupeře, tentokrát však nepochodil. Hosté byli lepší v koncovce a nakonec zvítězili 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kuzník poslal Kačice do vedení

Hosté z Kateřinic začali utkání lépe a hned od úvodních minut potvrzovali, proč jsou lídry soutěže. K přímému ohrožení branky se ale dostali spíše domácí, když nejdříve Sochora pálil z hranice šestnáctky mimo a poté Hajda po centru ze strany vybídl ke skórování Filu. Ten však ve skluzu neusměrnil míč do branky. Ve 40. minutě poslal hostující Ondřej Kuzník centrovaný míč do vápna, ten propadl hradbou těl a k překvapení domácího brankáře Zvonka zapadl za jeho levou tyčku. Do šaten se tak odcházelo za stavu 0:1.

Rozhodnutí obstaral Hrabica

V druhé půli se pokračovalo ve svižném tempu a hrál se výborný kombinační fotbal. Nejhezčí moment utkání přišel v 62. minutě, když se domácí kapitán Miroslav Sochora postavil k přímému kopu a nádhernou střelou z třiceti pěti metrů vymetl šibenici Zimkovy brány – 1:1. Domácí se však z vyrovnání neradovali dlouho. Hned o pět minut později využil důrazný Petr Hrabica nedorozumění mezi domácím stoperem a brankářem a zvýšil na 1:2. V 68. minutě fauloval domácí brankář Zvonek ve vápně hostujícího útočníka a rozhodčí nařídil pokutový kop. Penaltu s jistotou proměnil Štěpán Doležel – 1:3. Domácí utkání nezabalili a poslední půlhodinu na hřišti dominovali. Hosté si však pozorným bráněním hlídali dvoubrankový náskok. V samotném závěru po závaru před hostující brankou dorazil míč do brány znovu domácí Sochora. Rozhodčí si však všimnul jeho těsného ofsajdu a skóre se tak již nezměnilo. Kateřinice si z Prlova odvezly všechny body za výhru 3:1.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Partyzán Prlov
Petr Sláčík - hrající jednatel: "Kateřinice začaly dobře a potvrzovaly, proč jsou lídry tabulky. V druhém poločase se opět hrál svižný a výborný fotbal, my jsme vyrovnali krásnou střelou Sochory do šibenice, ale neradovali jsme se z vyrovnání dlouho, Hrabica využil nedorozumění vzadu a dal na 2:1. Poté proměnili penaltu. My jsme utkání nezabalili a zbytek utkání jsme dominovali, hosté si však náskok pozorně hlídali. Utkání velmi dobře a přesně odřídil rozhodčí Polaštík."

TJ Sokol Kateřinice
Lubomír Dančák - hráč: "Prlov byl kvalitní soupeř, přesto jsem si myslel, že nás na domácím hřišti více překvapí. Domácí vyrovnali krásným gólem do šibenice a ke konci nás tlačili, body ale máme my. Na podzim hrál Prlov na našem hřišti lépe."



Sestavy


TJ Partyzán Prlov
R. Zvonek [-] - O. Sláčík [-] (52. M. Černý [-] ) , M. Sochora [-] , F. Trlica [-] , V. Juráň [-] - B. Zicha [-] , P. Šťastný [-] , P. Fila [-] (70. P. Sláčík [-] ) , P. Novosad [-] - V. Františák [-] , J. Hajda [-] (73. J. Mynář [-] ) -

TJ Sokol Kateřinice
M. Zimek [-] - J. Kuzník [-] , Z. Ondra [-] , P. Vrba [-] - P. Hrabica [-] (90. M. Londa [-] ) , Š. Doležel [-] , O. Čtvrtníček [-] (84. D. Husička [-] ) , V. Kotrla [-] (78. L. Dančák [-] ) , O. Kuzník [-] - V. Peredarjuk [-] - P. Starec [-] (86. T. Macík [-] )

ŽK: 68. R. Zvonek , 83. F. Trlica - 72. J. Kuzník , 83. O. Čtvrtníček .
Hráči zápasu: P. Hrabica .
Místo: Prlov. Počet diváků: 130. Rozhodčí: POLAŠTÍK Josef - HOLBA Miroslav (N), DANČÁK Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.