3:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

17.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Francova Lhota nedotáhla slibný zápas až do konce, nakonec zvítězila na penalty


Branky


0

V rámci 17. kola přivítala šestá Francova Lhota osmé Lidečko. Domácí měli výborně nakročeno k zisku tří bodů, nakonec však mírně zaspali, a tak si připsali pouze dva body za výhru na penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka Filáka otevřela skóre

Ve Francově Lhotě se utkaly velice vyrovnané celky, a tak se dal očekávat vyrovnaný zápas, což se nakonec potvrdilo. Na obou stranách bylo k vidění několik pěkných šancí, první změna skóre však nastala až v 35. minutě, ve vápně se nejlépe zorientoval mladý útočník Ondřej Filák, jenž svou dorážkou překonal hostujícího gólmana Hyžáka – 1:0. I přes několik dalších slibných příležitostí další branka nepadla, a tak skončil úvodní poločas 1:0 pro domácí celek.

Lidečko zabojovalo a vyrovnalo

Druhé dějství probíhalo podobně, jako to první, obě mužstva se dostávala do dobrých šancí, ale brankáři byli bezchybní. Přes dvě stovky přihlížejících diváků si na druhou branku muselo počkat do 55. minuty, po rychlém brejku se do zakončení dostal znovu forvard Ondřej Filák, jenž i podruhé překonal Hyžáka v kase Lidečka – 2:0. Lidečko mohlo záhy snížit, ale brankář Spitzer předvedl dobrý zákrok. Hosté nemají ve zvyku se vzdávat, což potvrdili i v tomto utkání. V 66. minutě se dočkali snížení, když se potřetí ve stejném počtu zápasů prosadila nová posila Petr Svoboda – 2:1. Domácí mužstvo mohlo zápas rozhodnout, v několika šancích však selhali, trefit se mohl jak Chmela, tak znovu Filák, ale hostující brána zůstala zamčena. Co se nepovedlo domácím, povedlo se na druhé straně. Lidečko potrestalo nevyužité šance Francovky a v 87. minutě vyrovnalo, když se trefil záložník Patrik Novák – 2:2. Těsně před koncem mohli domácí vrátit vedení na svou stranu, ale nepovedlo se. Zápas tak dospěl do pokutového rozstřelu.

Bod k dobru zůstal doma

Francova Lhota se nakonec dočkala alespoň druhého bodu, když ovládla penalty, ve kterých zvítězila 3:1.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Francova Lhota
Martin Trchalík, představitel klubu: "Ve vyrovnaném zápase jsme se dostali do vedení, v druhém poločase jsme zvýšili na 2:0, ale hostům se podařilo snížit a nakonec i vyrovnat. Zahodili jsme několik vyložených šancí a hosté nás tak trestali. Nakonec jsme vyhráli penalty 3:1 a bod navíc zůstal doma."

SK Lidečko
Josef Hyžák, předseda klubu: "Zápas se pro nás nevyvíjel dobře, ještě 25 minut do konce jsme prohrávali o dva góly, ale nakonec se nám podařilo vyrovnat a vezeme si z venku plusový bod. Utkání mělo svojí kvalitu a šance byly na obou stranách. My jsme rádi, že naši hráči zápas nevzdali a bojovali až do konce."



Sestavy


TJ Sokol Francova Lhota
L. Spitzer [-] - R. Matušinec [-] (60. T. Kovář [-] ) , Z. Kindl [-] , M. Mňačko [-] (53. M. Kindl [-] ) , L. Šipinka [-] (68. O. Zimek [-] ) , L. Filák [-] , O. Filák [-] , M. Rösner [-] , P. Pukýš [-] (83. L. Matušinec [-] ) , R. Chmela [-] , O. Mikulín [-]

SK Lidečko
B. Hyžák [-] - R. Zezulka [-] (83. P. Sekula [-] ) , T. Františák [-] , R. Gargulák [-] , P. Svoboda [-] , R. Čech [-] , M. Filák [-] , J. Novosad [-] , P. Novák [-] , R. Buček [-] , Z. Havelka [-]

ŽK: 55. M. Kindl - 62. J. Novosad , 90. P. Sekula .
Hráči zápasu: O. Filák - P. Novák , B. Hyžák .
Místo: Francova Lhota. Počet diváků: 200. Rozhodčí: BLAŽEK Vladimír - ŽNIVA Lukáš, LYSÁK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.