Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prolomily Potůčky svojí smůlu ?


Branky


38. P. Groh , 57. T. Grim , 88. P. Kraus - 2. V. Mašek , 7. J. Janda , 10. M. Barkóci , 44. V. Mašek , 60. V. Mašek
0

Zakončit jarní část čtyřmi prohranými utkání nechce nikdo. Přesně v takovéhle situace se objevily Potůčky a  pomocí všech možných prostředků se hrozbu snažili odvrátit. Uspěli?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyhlašujeme konkurz na brankáře, hlásí Potůčky.

Počasí hrálo Potůčkům do karet. Hosté do zápasu nastoupili v sestavě doplňenou o mladé dorostence. Už druhá minuta přinesla domácím otázku: "Je nám vůbec ještě souzeno vyhrát?" Ve druhé minutě zápasu padla první branka, kterou vsítil mladý dorostenec Mašek Václav, který v zápase ukázal, že už má zkušeností dost. V desáté minutě uvedl domácí do hluboké deprese Barkóci Martin. Stejně jako u první branky chyboval brankář a jeho chyba byla opět potrestána. Domácí se vzchopili a vrátili se do hry a následujících třicet minut byli vyrovnaným soupeřem. Domácí snaha vyvrcholila ve 38. minutě, kdy střelou z vápna snížil Groh Petr.  Potůčky se vrátily zpět do hry, jenže těsně před odchodem do kabin ve 44. minutě si domácí opět nepohlídali Václava Maška, který do domácí kabiny přivál neveselou atmosféru.

No tak, Tomáši.

V domácí kabině rozhodně nebylo veselo. Domácí se v druhém poločase o výhru zkusili porvat, což sem jim zpočátku dařilo. Ne dlouho po začátku druhého poločasu mohl do hry domácí vrátit Grim Tomáš, který nevyužil samostatného úniku. Hra pokračovala dál za stavu 3:1. Svojí chybu Grim Tomáš napravil v 58. minutě, kdy neopakoval svojí chybu a samostatný únik proměnil. Potůčky si nadějný stav nedokázaly dlouho udržet a hned v 60. minutě "malé pivo" (Václav Mašek) vstřelil svůj premiérový hattrick, za který mu spoluhráči při rozlučce po zápase věnují alespoň to jedno malé pivo. Potůčky nezvládaly obrannou práci, ke které nepomohl ani řev domácího trenéra. Díky chybě v obraně domácí inkasovali ještě pátý gól, který jim podepsal ortel a na výhru si budou muset počkat až do zimy. Těsně před koncem domácí stihli ještě proměnit rohový kop, kterým výsledek upravili na konečných 5:3. Hosté dokázali i přes neúplnou sestavu dovést zápas k výtěznému konci hlavně díky týmovému výkonu.



Ohlasy k zápasu


TJ Potůčky
Ladislav Mrázek: Zápas mě velmi zklamal. Počtvrté prohrát není vůbec příjemné.

TJ Sokol Pernink
Janda Jan: Parádní týmový výkon. Teď už nás čeká jen zasloužená rozlučka.



Sestavy


TJ Potůčky
J. Kučera [-] - Š. Trojek [-] , P. Jaroš [-] - D. Groh [-] , P. Groh [-] , D. Nádler [-] , M. Otradovec [-] , P. Chvapil [-] - T. Grim [-] , P. Kraus [-] , P. Malý [-]

TJ Sokol Pernink
Š. Gordík [-] - L. Chára [-] , J. Janda [-] , G. Nguyen [-] , D. Braný [-] , K. Kunst [-] , M. Barkóci [-] , V. Karchňák [-] , M. Novák [-] , T. Pokorný [-] (61. J. Kotrla [-] ) , V. Mašek [-] (70. Š. Wittmayer [-] )

Místo: tráva. Počet diváků: 15. Rozhodčí: Vrba Radim - POPELKA Martin (N), MIKEŠ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ RZ Abertamy 16 114:13 45
2 TJ Sokol Hájek 17 86:21 43
3 TJ Počerny 17 69:20 43
4 SC Stanovice 18 92:36 36
5 TJ "Budoucnost" Otročín 17 33:48 28
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Petr Čečák 27
2 Pavel Tvrdý 25
3 Tomáš Bahleda 23
4 Daniel Klimm 17
5 Václav Klauz 15
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 62 63,9% 1
2 Radek Hruška 55 53,4% 1
3 Venca Likeš 54 59,3% 0
4 Karel Chovánek 33 55,9% 1
5 Miroslav Liška 10 55,6% 1
Zobrazit celou tabulku