Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.11.2015 13:30

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapivá výhra Pernarce


Branky


0

Zápas mezi první a poslední měl být jednoznačný, ale opak byl pravdou. Kaznějov podcenili sílu Pernarce a doplatili na to. Pernarec rozhodl o vítězství v prvním poločase kdy vsřelil dvě branky. Pernarec díky téhle výhře se přiblížil předposlednímu týmu a neřekl ještě posledni slovo v souboji o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poslední Pernarec potřeboval nutně bodovat,ale na jeho hříště přijel první tým soutěže, který  minulý kolo vyhrál souboj o první místo proti Všerubám.Hosté přistoupili laxně,protože hnedka ve třetí minuně inkasovali gól, který vstřelil Martin Dvořák. Kaznějov byl jak opařený.Nedařilo se jim kombinovat. Domácí tým byl aktivnější. Vytvařil si spoustu dobrý šanci a posleze byl odměne gólem ve pětadvacáté minutě, kdy se třefil eden ze dvou benjaminku týmu Daniel Brácha a hosté prohrávali už 2:0. Pro hostující tým to byla velka rána a jediný vysvobození ze zlého snů byl hvizd rozhodčího Kvasničky, který znamenal konec první půlky.

 

Do druhé půlky oba týmy beze změn. Kaznějov ve druhé půly zabral a hra se vyrovnala. Oba týmy měli několik slibných šanci ale skóre se pořád neměnilo.To se změnilo až v sedmdesátéčtvrté minutě, kdy se trefil domácí hráč a jeden z bratru Dvořákových a to tentokrát Pavel Dvořák a s hosty už to vypadalo hodně špatně. Kaznějov zabral až v sedmdesátédeváté minutě snížil, kdy se trefil nejlepší hráč hostujícího týmu Tomáš Hrabík. A osm minut před koncem se trefil znovu Tomáš Hrabík a domácí Pernarec se musel obávát ještě o výsledek. Kaznějov víc už nestihl a prohral s posledním Pernarcem. Díky téhle výhře se Pernarec přiblížil k předposlednímu týmu z Kralovic B.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pernarec
Miroslav Horký:

FK Bohemia Kaznějov B
Lukáš Kopecký:



Sestavy


TJ Sokol Pernarec
P. Motyka [-] - J. Navrátil [-] , F. Košan [-] , V. Troch [-] , M. Dvořák [-] - J. Strnad [-] , P. Kohan [-] , D. Brácha [-] , J. Hrubý [-] - M. Pekar [-] (58. Z. Janota [-] ) , P. Dvořák [-] (90. V. Červený [-] ) -

FK Bohemia Kaznějov B
T. Valeš [-] - M. Polívka [-] (74. M. Povišer [-] ) , O. Hrdlička [-] (46. J. Šmídl [-] ) , T. Hrabík [-] , J. Kiss [-] , J. Beránek [-] , V. Vašíček [-] , M. Vejvoda [-] , M. Brejník [-] , M. Vrchlavský [-] (65. T. Běhounek [-] ) , J. Valenta [-]

ŽK: 81. J. Hrubý - 40. M. Polívka .
Místo: Pernarec. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Kvasnička Ladislav - PLACR Karel (N), KOPECKÝ Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.