Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Ústecký | Ústí nad Labem | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malé Březno si zaslouženě odvezlo tři body


Branky


0

V 10.kole Okresního přeboru zajížděl ambiciózní celek M.Března na horkou půdu Mojžířského "Béčka".Fotbalovější hosté měli od začátku zápasu převahu, ale domácí zaskočili hosty dvěmi rychlými brankami. Hosté se ještě do poločasu vzpamatovali a vývoj zápasu otočili ve svůj prospěch.Ve druhém poločase hosté navýšili skóre až na rozdíl 4 branek a zcela zaslouženě si odvezli tři body.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přestřelka v prvním poločase

Utkání začalo z ostra a hned na začátku zápasu si hosté vytvořily dvě gólové šance, ktéré ale zůstaly nevyužity.Naopak domácí celek své šance zužitkoval. Z první střely na hostující branku otevřel skóre zápasu v 8.minutě Pavel Král.Za dvě minuty dostal již do dvoubrankového vedení Mojžíř ostrostřelec Tomáš Vondráček.Pro hosty, kteří byli do té doby lepším celkem to byla ledová sprcha.Hosté se oklepali rychle. I hned po rozehrání poslal hostující kápitán Jan Barnat přesný pas na Petra Štechmilera a ten po uvolnění přes domácího stopera nedal domácímu brankáři šanci - 2:1.Za deset minut bylo vyrovnáno. Domácí gólman byl opět bezmocný proti přesné střele z trestného kopu v podání Jan Barnata.Za dalších osm minut začal své představení Karel Pekař. Individuální akcí poslal hosty do vedení.

 

Hosté ovládli druhou půli

Druý poločas začal v režiji Malého Března a bylo jen otázkou času kdy svoji převahu vyjádří gólově.Stalo se tak v 60.minutě kdy se podruhé v zápase trefil Karel Pekař a poslal hosty do dvougólového trháku.Za tři minuty to bylo již 2:5. Karel Pekař pátou brankou svého týmu zkompletoval hattrick.Ve zbylých třiceti minutách hosté kontrovali hru a hlídali si tříbrankový náskok.V 90.minutě se postavil k přímému kopu zkušený záložník hostů Pavel Leden a vymetl pavučinky v levé šibenici domácího brankáře a uzavřel tak účet zápasu na 2:6.Hosté si po dobrém výkonu, který podpořil hattrickem Karel Pekař, připsali tři body a v tabulce se posunuli na první místo. 



Ohlasy k zápasu



FK Malé Březno
Pavel Pirot - trenér: "Chtěl bych celému týmu poděkovat za zodpovědný a kvalitní výkon. Myslím, že mohu mluvit za celý realizační tým, když řeknu, že nás potěšil jak výsledek, tak hlavně předvedený výkon, který měl kvalitní parametry .V tomto utkáni vsítil hattrick Karel Pekař k čemuž mu gratuluji."



Sestavy


TJ Mojžíř B
P. Mácha [-] - J. Učeň [-] , M. Badi [-] , L. Brandejs [-] (53. M. Vondráček [-] ) , P. Berko [-] - J. Horváth [-] , P. Valenta [-] , D. Vávra [-] , M. Kubec [-] - P. Král [-] (46. A. Vitásek [-] ) , T. Vondráček [-] -

FK Malé Březno
J. Vaněk [-] - V. Bude [-] , K. Pekař [-] , P. Štechmiler [-] (76. F. Zajíc [-] ) , P. Egrt [-] (82. J. Barnat [-] ) , P. Koev [-] (60. P. Leden [-] ) , P. Polýnek [-] , J. Kvapil [-] (85. L. Matouš [-] ) , V. Ajm [-] , J. Barnat [-] , I. Kolařík [-]

ŽK: 80. P. Berko , 80. D. Vávra , 88. P. Valenta .
Místo: T.J. Mojžíř. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Košťál Milan - KOLMAN Pavel, VAVERKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.