3:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Ústecký | Ústí nad Labem | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malé Březno nedalo soupeři šanci


Branky


0

V 11.kole Okresního přeboru přivítal ambiciózní celek domácích FKA Velké Chvojno. V první půli se jednalo o jednoznačnou záležitost domácích a vypadalo to na další brankostroj Malého Března. Ve druhé půli domácí polevili a hosté toho využili ke korigování výsledku. Domácí tak navázali na kvalitní výkon z Mojžíře a zaslouženě si připsali další tři body do tabulky....

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hladké vedení po první půli pro domácí

Utkání začalo podle očekávání náporem Malého Března. Hosté, kteří nastoupili k utkání v kombinovaném složení, nestačili s domácími běhat a bylo jen otázkou, kdy padne branka do jejich sítě. Stalo se tak v sedmnácté minutě kdy po krásném centru vyskočil nejvýš Filip Zajíc a krásně zavěsil - 1:0. Domácí nepolevovali v náporu a předváděli dál pěkný kombinační fotbal. V dvacátépáté minutě si vzal slovo kanonýr domácích Karel Pekař, individuální akcí se prosadil do pokutového území hostí a po jeho obstřelu byl gólman hostí bez šance - 2:0. I nadále se hrálo na jednu branku a to na branku Velkého Chvojna. Domácí útočili většinou po pravé straně a zejména bek Ivo Kolařík byl velice aktivní. Odměnou mu byla branka ve třicátépáté minutě, kdy domácí zahrávali trestný kop na pravé straně hřiště a bek domácích uklidil hlavou míč do sítě - 3:0. V dalším průběhu domácí drželi míč na půlce soupeře a v poklidu dohráli první půli.

 

Velké Chvojno dokázalo jen snížit

Druhou půli začali domáci opět aktivně, drželi míč na svých kopačkách a spalovali jednu šanci za druhou. Když ani z těch nejvyloženějších neskórovali a nedokázali trefit ani zcela odkrytou branku, využili hosté jejich menší koncentrace. Psala se šedesátápátá minuta a brejk hostů dokázal zužitkovat Jaroslav Doležal - 3:1. V dalších minutách i nadále probíhala hra podle not domácího celku, ale beze změny na stavu a domácí si tak po kvalitním výkonu dokráčeli k další výhře a upevnili si první místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


FK Malé Březno
Pavel Pirot - trenér: "Chtěl bych poděkovat všem hráčům za předvedený výkon zejména v prvním poločase. I druhou půli se hrálo na polovině soupeře. Byli jsme aktivnější a vytvářeli si mnoho šancí, které jsme ale bohužel nedokázali proměnit. Vím, že nemůžeme dát vše, ale neproměněné - doslova vyložené gólové šance před odkrytou brankou, to mě opravdu mrzí. Příští zápas hrajeme na půdě Malečova a pevně věřím, že prodloužíme naší šňůru neporazitelnosti."

FK Velké Chvojno
Jiří Limr: "Nesešli jsme se v ideální sestavě a domácí zaslouženě zvítězili. Za výsledek 3:1 můžeme být ještě rádi, domácí neproměnili další šance."



Sestavy


FK Malé Březno
J. Vaněk [-] - F. Zajíc [-] (55. F. Krok [-] ) , K. Pekař [-] , P. Štechmiler [-] , P. Egrt [-] , P. Koev [-] , P. Polýnek [-] , V. Bude [-] (78. K. Kyral [-] ) , P. Leden [-] , J. Barnat [-] , I. Kolařík [-]

FK Velké Chvojno
T. Paradys [-] - R. Limr [-] (13. M. Bílek [-] ) , J. Štolba [-] , V. Šlefr [-] , M. Brodský [-] , D. Svatek [-] , J. Doležal [-] , R. Tikovský [-] , M. Jancsovics [-] , M. Šimák [-] , A. Jelínek [-]

ŽK: 10. P. Egrt , 85. K. Pekař - 35. A. Jelínek .
Místo: FK Malé Březno. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Faigl Jaroslav - KRÝSL Ondřej, ZEMAN Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.