D. Dunko 26.
1:4
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

1.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepovedená líšťanská premiéra


Branky


0

Líšťany sehrály úvodní zápas sezóny před domácím publikem a k radosti měly daleko. V prvním poločase ještě soupeře přehrávaly, ale pak přišla dvacetiminutovka ročovského elitního střelce Jaroslava Francla, který hattrickem srazil líšťanské na kolena.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Líšťany zahájily sezónu prvním zápasem na domácím hřišti, protože minulý zápas v Buškovicích byl odložen až na říjnový termín. V prvním poločase byli lepším mužstvem a dokonce se jim podařilo vstřelit první branku, kterou vstřelil David Dunko. Do druhého poločasu nastoupilo mužstvo jak vyměněné. Hned na začátku vstřelil branku ročovský kanonýr Jaroslav Francl a byl to on, kdo určoval dalších dvacet minut chod zápasu. Vstřelil ještě další dvě branky a mohl tak slavit hattrick. Líšťanští se ještě snažili zvrátit stav utkání, ale čtvrtý úder přišel v 70. minutě z kopačky Jiřího Havlíčka. Domácím se tak premiéra v novém ročníku moc nepovedla.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Líšťany
Vlastislav Průcha (předseda TJ Sokol Líšťany): Zápas se hrál celkově v poklidu, bez trestů a karet. Soupeř i my jsme si vytvářeli zajímavé a pohledné akce, které ale bohužel on využil více.




Sestavy


TJ Sokol Líšťany
J. Ondráček [-] - T. Zítka [-] , M. Hlavsa [-] , D. Šesták [-] , O. Čapek [-] (46. P. Grundza [-] ) , D. Dunko [-] , R. Feri [-] , T. Brenkáč [-] , K. Schramm [-] , P. Čoveja [-] , J. Koky [-]

TJ ZD Podlesí Ročov
J. Bačkora [-] - R. Pekárek [-] (66. M. Eliáš [-] ) , L. Charvát [-] , J. Havlíček [-] (78. D. Škuthan [-] ) , P. Zeman [-] , Z. Štěpánek [-] , M. Sochor [-] , T. Houf [-] , J. Hájek [-] , J. Francl [-] , D. Bačkora [-]

ŽK: 30. T. Brenkáč .
Místo: Líšťany. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Podroužek Luboš - VURBS Tomáš (N), CHARVÁT Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.