A. Marek 65. (p.)
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevyužitá líšťanská přesilovka


Branky


65. A. Marek (p.) - 16. J. Ondráček
0

První poločas se hrál ještě v poklidu, ale ve druhé půli byli vyloučeni dva domácí hráči a zápas se dohrával v nervózní atmosféře. Líšťanským se podařilo dát branku. ale pro ofsajd nebyla uznána. I přes dvojnásobné oslabení měli Vrbenští  ještě tři šance ke zvrácení výsledku, které nevyužili a utkání tak skončilo smírně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poklidná první půle pro hosty

Utkání začalo v poklidu a nikdo z aktérů utkání nečekal, že se ve druhé půli nečekaně vyhrotí.  Mírnou převahu měli líšťanští, kdy z ojedinělé šance, po dobře kopnutém rohovém kopu, dal branku hráč hostí Jan Ondráček. Během prvního poločasu se žádná vážnější akce na obou stranách neurodila, a tak šli hosté do šatny s jednobrankovým vedením

Oslabené Vrbno bojovalo

V druhém poločase přibylo nervozity na obou stranách. V 63. minutě došlo k vyloučení domácího stopera Jiřího Rajlicha.  Domácí to výrazně nerozhodilo a dokázali za další dvě minuty po nařízeném pokutovém kopu vyrovnat stav na 1:1. Penaltu s přehledem proměnil Adam Marek. V 71. minutě obdržel domácí útočník Jan Šubrt druhou žlutou kartu, takže vrbenští byli nuceni dohrávat zápas v devíti. Hosté vyjádřili převahu brankou, která nebyla pro ofsajd uznána.  I když hráli vrbenští oslabeni o dva hráče, vytvořili si tlak. Měli ještě tři tutové šance, které nevyužili, a tudíž se jim nepodařilo výsledek zkorigovat na svoji stranu. Domácí tak mohou brát toto utkání jako ztrátu dvou bodů a na druhé straně líšťanští rovněž, jelikož nevyužili dvojnásobnou přesilovku ve svůj prospěch. Zápas přinesl mnoho zbytečné nervozity od všech účastníků utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Vrbno nad Lesy
Jan Šlajcher (předseda TJ Vrbno nad Lesy): Celkově nešlo o extra pohledný fotbal. Škoda řady našich promarněných šancí a zbytečného křiku ze všech stran. Rozhodčí k jeho průběhu bohužel příliš nepřispěl.

TJ Sokol Líšťany
Vlastislav Průcha (předseda TJ Sokol Líšťany): Vyrovnané utkání. Domácí měli v devíti hráčích tři šance k dosažení branky, ale neproměnili je. Výsledek 1:1 považuji za zasloužený pro obě strany.



Sestavy


TJ Vrbno nad Lesy
D. Fousek [-] - J. Vondráček [-] , J. Říha [-] , J. Rajlich [-] , M. Kavka [-] (87. J. Štálik [-] ) - M. Čejka [-] , J. Sunkovský [-] (46. J. Sýkora [-] ) , J. Novák [-] (94. D. Vajc [-] ) , A. Marek [-] - V. Sailer [-] (76. J. Šlajcher [-] ) , J. Šubrt [-] -

TJ Sokol Líšťany
M. Borl [-] - T. Brenkáč [-] , O. Čapek [-] , D. Šesták [-] (46. M. Hlavsa [-] ) , R. Feri [-] , D. Dunko [-] , K. Schramm [-] , P. Čoveja [-] , D. Luong [-] , M. Janda [-] , J. Ondráček [-]

ŽK: 22. J. Šubrt - 51. O. Čapek . ČK: 63. J. Rajlich , 71. J. Šubrt .
Místo: Vrbno. Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠEBETKA Jan - ŠUBRT Milomír (N), NOVÁK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.