J. Rajlich 48. (vl.)
D. Dřevojan 84.
0:3
(0:0) kont.
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrbenšti se porazili sami


Branky


48. J. Rajlich (vl.) , 84. D. Dřevojan - 54. J. Šubrt
0

V Chlumčanech se v prvním poločase hrál nevýrazný fotbal. Domácí sice mohli z penalty vstřelit branku, ale to se jim nepovedlo. Ve druhém poločase si vrbenští dali vlasťňáka a pak ještě byl vyloučen po druhé žluté kartě jejich bek. Tyto okolnosti pravděpodobně rozhodly o jejich prohře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná chlumčanská penalta

Zpočátku měli více ze hry domácí. Hra hostí byla roztěkaná a nepřesná, hráči mezi sebou nekomunikovali. Po úvodních dvaceti minutách se utkání lehce vyrovnalo. Po nastřelené ruce následoval pokutový kop Chlumčan, který domácí neproměnili. Chlumčanský exekutor se trefil jen do tyče, a tak se do konce poločasu už nikomu nepodařilo vstřelit branku.

Přesilovka v poli rozhodla

V druhém dějství se už hrál pohlednější fotbal. První gól ze hry si dali vrbenští sami. Po špatné spolupráci stopera a brankáře se jim nepovedla „malá domů“. Vyrovnat se hostům podařilo v 54. minutě, když branku vstřelil útočník Jakub Šubrt. Po faulu na domácího brankáře přišli vrbenští o beka Adama Marka, který inkasoval druhou žlutou kartu, a tím pádem červenou. Nedlouho před koncem zápasu rozhodli chlumčanští utkání. Dušan Dřevojan pěkně umístěnou střelou z dálky rozhodl utkání. Hosté to nevzdali, ale přes několik šancí se jim už v závěru utkání nepodařilo skórovat.

Utkání bylo z rozhodnutí DK OFS Louny kontumováno:

Utkání 2015424A3A0506 FK Chlumčany – TJ Vrbno se z důvodu neoprávněného nastoupení hráče FK Chlumčany kontumuje 0:3 s přiznáním 3 bodů ve prospěch TJ Vrbno, §69/1e DŘ.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Vrbno nad Lesy
Jan Šlajcher (předseda TJ Vrbno nad Lesy): Průměrně kvalitní fotbal. Druhý poločas byl o poznání lepší a remíza by zápasu slušela daleko víc, ale domácí v závěru rozhodli.



Sestavy


FK Chlumčany
J. Laksa [-] - V. Ševčík [-] , D. Dřevojan [-] , A. Novák [-] , J. Vavrica [-] (55. D. Veselák [-] ) - J. Černohorský [-] , L. Diák [-] (73. T. Mašek [-] ) , D. Diák [-] , D. Šlechta [-] - M. Zabloudil [-] (88. J. Klema [-] ) , Z. Paul [-] (54. O. Mišák [-] ) -

TJ Vrbno nad Lesy
D. Fousek [-] - J. Šubrt [-] (88. J. Šlajcher [-] ) , V. Sailer [-] , M. Čejka [-] , A. Marek [-] , J. Sýkora [-] , J. Sunkovský [-] , J. Říha [-] , J. Rajlich [-] , J. Vondráček [-] , M. Kavka [-] (88. R. Amler [-] )

ŽK: 53. J. Černohorský , 58. O. Mišák , 73. J. Laksa , 81. D. Diák - 65. A. Marek , 88. J. Říha . ČK: 73. A. Marek .
Hráči zápasu: J. Sunkovský , J. Šubrt .
Místo: Chlumčany. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šebek Václav - NOVOTNÝ Jan (N), PASTYŘÍK Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.