0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

8.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holedeč odevzdala body Vrbnu


Branky


0

O výsledku tohoto zápasu rozhodl první poločas. Holedečtí neproměnili penaltu a na druhé straně vrbenští vstřelili dvě branky. Ve druhém poločase nikdo z hráčů přesně nazamířil a tak hosté z Vrbna si odvážejí z holedečského hřiště výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše podstatné nabídla první půle

V utkání byli na začátku výrazně lepší domácí, kteří však nedokázali gólově proměnit úvodní tlak. Hra hostí byla nepřesná a nekoncentrovaná. Poté se jim ale podařilo vstřelit v 15. minutě po rohu první branku. Úspěšným střelcem byl Jan Šubrt. Holedečtí pak promarnili výhodu pokutového kopu. Nařízenou penaltu jim vrbenský brankář David Fousek chytil. Hosté poté hru vyrovnali a po hezké individuální akci navýšili poločasové skóre na dvoubrankový rozdíl, když se úspěšně trefil Vít Sailer.  

Nikdo se už netrefil

Holedečtí nedokázali zkorigovat brankový stav ani v druhé půli. A jelikož branku již nedokázali vstřelit ani hráči Vrbna, tak poločasový výsledek platil i po devadesáti minutách.



Ohlasy k zápasu



TJ Vrbno nad Lesy
Jan Šlajcher (předseda TJ Vrbno nad Lesy): Celkem slušný fotbal, v úvodu byli o dost lepší domácí. Nám k vítězství stačily dvě branky a nutno uznat, že Holedeč měla také v zakončování pořádnou dávku smůly.



Sestavy


TJ Sokol Holedeč
V. Kopřiva [-] - P. Švec [-] - J. Hanzal [-] - J. Sitár [-] , J. Fros [-] - V. Vrabec [-] (60. R. Bizík [-] ) , J. Vojar [-] , M. Vintr [-] , I. Kubeš [-] , K. Slavík [-] , J. Franc [-]

TJ Vrbno nad Lesy
D. Fousek [-] - M. Čejka [-] , J. Šubrt [-] , J. Šubrt [-] , V. Sailer [-] (90. M. Sailer [-] ) , J. Sunkovský [-] , J. Říha [-] (46. J. Novák [-] ) , J. Vondráček [-] (26. R. Amler [-] ) , A. Marek [-] , M. Kavka [-] , J. Rajlich [-]

ŽK: 17. D. Fousek , 36. J. Říha .
Hráči zápasu: D. Fousek , J. Šubrt .
Místo: Holedeč. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šnídl David - PODROUŽEK Luboš, PICHNARČÍK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.