3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězství potvrzené až v závěru utkání


Branky


0

Buškovičtí potvrdili v tomto zápase fakt, že se jim na domácí půdě daří. Téměř celý zápas byl v jejich režii.  Až v samotném závěru poslali oslabené hříškovské mužstvo do kolen. Těm se v poslední době nedaří. Museli zkousnout už třetí porážku v řadě bez vstřeleného gólu a osmi obdrženými brankami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasná převaha domácích vyjádřená pouze jedním gólem

Do Buškovic přijeli hříškovští podat lepší výkon, než který podali v posledních dvou utkáních, ve kterých nezískali ani bod, při skóre 0:5! Jenže buškovickým se doma daří více než venku, což potvrzovali už na začátku utkání. Domácí působili kompaktnějším dojmem a přesné přihrávky nacházely jejich hrotové hráče, kteří vytvářeli problémy hříškovské obraně. To se potvrdilo už v 10. minutě zápasu, kdy agilní domácí kanonýr Zdeněk Pešek prošel obranou hostí, byl faulován na hranici vápna a nařízený přímý kop úspěšně proměnil Milan Kováč. Po vstřelené brance přišly dvě šance hostí, kteří se dostávali do šancí jen ojediněle. V 16. minutě prošel po levé straně Vladimír Vlček, nahrál nabíhajícímu Jiřímu Pastyříkovi, který vystřelil pěknou střelu, bohužel pro něj, nad břevno buškovické brány.  Za další dvě minuty kopal Jiří Pastyřík přímý kop, k odraženému míči se dostal Vladimír Vlček, míč po jeho kopu mířil do prázdné brány a když snad už byl na brankové čáře, byl vykopnut domácím obráncem. Další průběh poločasu byl v režii domácích, kteří byli jasně lepším týmem. Do konce první půle měli několik dalších příležitostí ke vstřelení branky, ale střely Davida Lokajíčka, Zdeňka Peška a Milan Kováče ke vstřelení branky nevedly. Poslední poločasovou šanci měl v 41. minutě Zdeněk Pešek, který prošel středem hřiště, míč si dal na levou nohu, pohotově vystřelil, ale brankář Hříškova Petr Hnilica jeho střelu vykryl. Zvláště jeho zásluhou bylo skóre na konci poločasu jen 1:0 pro buškovické.

 

 

V koncovce úřadoval Zdeněk Pešek

Do druhého poločasu vlétli nažhavení hosté, kteří působili opačným dojmem než v první půli. Hráli aktivněji, dařilo se jim zakládat protiútoky. Za zmínku stojí akce Vladimíra Vlčka z úvodu druhého poločasu. Ten poslal pas na nabíhajícího Miroslava Kašpara a jeho střela jen těsně minula pravou tyč domácího brankáře Libora Schejbala. V 60. minutě nahrál Jiří Pastyřík volnému Vladímíru Vlčkovi, a ten pravým nártem přestřelil branku. Další průběh hry byl z hlediska šancí nezajímavý. Hra se přelévala z jedné strany hřiště na druhou a vyslovených tutovek bylo jen poskrovnu. Ta tutovka přišla pro domácí v 77. minutě, kdy šel Zdeněk Pešek s dalším spoluhráčem sám na brankáře. Pešek udělal brankáři kličku, místo toho, aby nahrál lépe postavenému kolegovi, ale dobře chytající brankář Petr Hnilica útok zneškodnil. V těchto minutách to byli buškovičtí, kteří opět začali hrát svoji hru, kterou produkovali v prvním poločase, a bylo jen otázkou času, kdy zvýší svoje vedení. Ta chvíle přišla s domácím plejerem Zdeňkem Peškem, který vše zařídil. V 86. minutě prošel do hříškovského pokutového území, byl faulován a nařízený pokutový sám úspěšně proměnil. Za další dvě minuty šli opět dva hráči Buškovic na gólmana hostí. Branku se jim podařilo vstřelit, ale pro ofsajd nebyla uznána. V poslední minutě dostal Zdeněk Pešek ideální přihrávku téměř přes půlku hřiště, ač atakován, vstřelil třetí branku svého týmu. Buškovičtí tak potvrdili výborné výkony ze svého hřiště a hříškovští zase pokles formy, když se jim ve třech zápasech nepodařilo vstřelit branku, ale osm jich inkasovali.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Buškovice
Oldřich Malý (vedoucí mužstva TJ Baník Buškovice): Naše hra nebyla špatná, soupeře jsme přehrávali. Byli jsme celý zápas lepší, záloha a útok nám dobře pracoval. Takže zápas se mi rozhodně líbil. Musím hráče za výkon pochválit.

SK Hříškov
Miroslav Kašpar (vedoucí mužstva SK Hříškov): Utkání se bohužel vyvíjelo tak, jako naše poslední dva zápasy. Bez útoku, nevytvořili jsme si téměř žádné vyložené šance. Opět bohužel bez gólu. Vzadu nás podržel brankář, ale jinak je to hrůza, tragédie, nedaří se nám...



Sestavy


TJ Baník Buškovice
L. Schejbal [-] - L. Bela [-] , P. Hurt [-] , M. Filip [-] - R. Fric [-] , V. Záhorský [-] , P. Kasman [-] , J. Kolář [-] , M. Kováč [-] - D. Lokajíček [-] , Z. Pešek [-]

SK Hříškov
P. Hnilica [-] - D. Kabourek [-] - V. Pořt [-] - M. Kašpar [-] , V. Vlček [-] , J. Pastyřík [-] , J. Kosina [-] , Z. Pokorný [-] , M. Folauf [-] , M. Srbecký [-] , P. Bichrt [-]

ŽK: 15. P. Hurt , 89. R. Fric - 34. M. Srbecký .
Hráči zápasu: J. Kolář , Z. Pešek - P. Hnilica .
Místo: Buškovice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Janouš Miroslav - TROCH Jan (N), SRBECKÝ Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.