L. Klíč 16. (p.)
J. Kukla 75.
L. Klíč 82. (p.)
3:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby ovládlo vroutecké béčko


Branky


16. L. Klíč (p.) , 75. J. Kukla , 82. L. Klíč (p.) - 8. M. Hrbík , 44. V. Kotrc
0

Před návštěvou 200 diváků, což je na poměry okresního přeboru číslo až udivující, přivítal na svém hřišti nováček soutěže nevyzpytatelné mužstvo z Krásného Dvora. Lépe začali hosté, kterým patřila úvodní polovina zápasu, ale ve druhém "dějství" domácí výsledek otočili. Na hřišti se však v průběhu druhé půle děly věci, které se hned tak nevidí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod lépe zvládl Krásný Dvůr

Do začatku utkání vstoupili aktivněji krásnodvorští a důsledkem toho byla i branka vstřelená v 7. minutě. Z dvaceti metrů se nádherně trefil Milan Hrbík. Domácí následně v 16. minutě vyrovnali po zbytečném faulu ve velkém vápně z penalty, kterou proměnil Libor Klíč. To byl signál pro hráče hostí zvýšit tlak a po několika pěkných akcích vstřelili druhý gól. Po pěkném přízemním centru si totiž naběhl do vápna Václav Kotrc a zasunul míč do prázdné branky.

Vroutecký obrat

Do druhé půlky nastoupili domácí hráči posilněni hráči A mužstva, které se vrátilo ze svého zápasu, a hned se to projevilo i na hře. Začali více napadat rozehrávku hostí a tlačili se blíže k jejich vápnu. V 50. minutě mohli hráči Krásného Dvora zvýšit vedení, ale pokutový kop Václav Kotrc neproměnil. Za dalších pět minut se do utkání vložil nepřesný rozhodčí Hynek. Přišla 55. minuta a po faulu vrouteckého hráče s devítkou Michala Klíče vytáhl rozhodčí žlutou kartu a chystal se mu ji udělit. Hráč s číslem 9 však obdržel trest už v první půli, a tak by musel být vyloučen. Teprve nyní se zjistilo, že si o přestávce v kabině bratři Michal a Libor Klíčové omylem vyměnili dresy a potrestaným byl v 1. poločase jako devítka Libor. Hráči si pak rychle převlékli trika a rozhodčí nakonec udělil žlutou  kartu číslu 6, Michalu Klíči. Po tomto „divadle“ ztratil zápas svoji energii. Vrouteckým se podařilo v 75. minutě vyrovnat Janem Kuklou a v závěru z druhé nařízené penalty jít do vedení. Krásnodvorští by v nastaveném čase po rohovém kopu ještě vyrovnali. Rozhodčí totiž gól uznal, ale na nátlak domácích na pomezního rozhodčího, že branka byla dosažena rukou, ho zase odvolal.



Ohlasy k zápasu



TJ Krásný Dvůr
Miroslav Záržický (trenér TJ Krásný Dvůr): V prvním poločase to bylo pěkné bojovné utkání, podpořené diváckou kulisou, kdy jsme měli mírnou převahu. Utkání rozhodla neproměněná penalta, po které nastal zmatek jak v řadách hráčů, tak i rozhodčích. Extenpore s výměnou dresů na hřišti, aby nemusela být udělená druhá žlutá stejnému hráči, jsem ještě nezažil.



Sestavy


FK Vroutek B
P. Čapek [-] (46. P. Bezděk [-] ) - M. Junk [-] , M. Salač [-] , M. Mlejnek [-] (59. I. Ležák [-] ) , J. Zajko [-] - L. Klíč [-] , M. Balák [-] (24. L. Koliha [-] ) , J. Vlček [-] (69. M. Jíra [-] ) , M. Klíč [-] - J. Pešek [-] , J. Kukla [-] -

TJ Krásný Dvůr
Y. Popenko [-] - M. Hrouda [-] (78. D. Uldrich [-] ) , S. Barták [-] , V. Vacík [-] - L. Kamír [-] , J. Kafka [-] , V. Kotrc [-] , D. Karev [-] - M. Lesňák [-] , L. Vágner [-] (63. V. Balog [-] ) , M. Hrbík [-]

ŽK: 16. L. Klíč , 42. M. Junk , 47. J. Zajko , 55. M. Klíč , 56. L. Koliha - 16. S. Barták , 81. V. Vacík .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Hynek Jan - HANZAL Jan, GÖHLER Günther (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.