0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spravedlivá remíza


Branky


0

Bezbrankovou remízu viděli diváci v Panenském Týnci. Za větrného počasí se neprosadil žádný hráč a tak obě mužstva brala po bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V hlavní roli vítr

Utkání začalo oboustrannou opatrnou hrou s cílem neudělat chybu a neinkasovat hned v úvodu zapasu. Poté se domácí hráči dostali do mírné převahy i za podpory silného větru, který panoval po celé utkání. S tím se  krásnodvorští  rychle vyrovnali a po několika šancích na obou stranách skončil poločas bez branek.

Bez branek i druhý poločas

Druhou půli začali lépe opět domácí hráči, ale jejich nepřesné rozehrávky stačili hosté likvidovat, i když nastoupili do zápasu pouze s jedenácti hráči. Ostatní dali zřejmě přednost jiné zábavě, Dočesné v Žatci!!! Postupem času si krásnodvorští vytvořili čtyři brejkové akce, kterým včasným vyběhnutím zabránil vždy domácí brankář Štěpán Rulc. Remíza je spravedlivá pro obě mužstva za snahu a bojovnost po celé utkání.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Krásný Dvůr
Miroslav Záržický (trenér TJ Krásný Dvůr): Za dané situace a v jaké jsme nastoupili sestavě, je bod pro nás dobrý, ale když se podívám na průběh celého utkání a zejména šance ve druhém poločase, pak jsme i dva body zbytečně ztratili. Přístup ostatních hráčů, kteří nepřišli bez omluvy na zápas, bude zřejmě tvrdě řešen.



Sestavy


TJ Sokol P. Týnec
Š. Rulc [-] - J. Rajlich [-] (46. M. Richter [-] ) , V. Ohem [-] , Z. Gajdušek [-] - J. Forgač [-] , P. Mazan [-] (68. J. Bauer [-] ) , V. Pecinka [-] , L. Kuchařík [-] - L. Forgač [-] - J. Homolka [-] , J. Mazan [-] (83. V. Lukšík [-] )

TJ Krásný Dvůr
M. Kunc [-] - Y. Popenko [-] , V. Balog [-] , M. Hrbík [-] , M. Lesňák [-] , M. Elbogen [-] , V. Kotrc [-] , J. Kafka [-] , M. Hrouda [-] , S. Barták [-] , L. Kamír [-]

Hráči zápasu: M. Kunc , M. Hrouda .
Místo: Pan. Týnec. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Vaic Zdeněk - HENZL Václav (N), GÖHLER Günther (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.