0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vroutečtí doma opět pustili body


Branky


17. K. Zukal , 22. L. Horský , 63. M. Kadlec
0

V místním derby se potkaly dva celky, která spolu v minulé sezóně sváděli boje ve III. třídě. Vrouteckým se na jaře dařilo, ale nyní se jim vstup do sezóny moc nepovedl a proto chtěli v tomto zápase vyhrát. Ale soupeř z Lubenece je zaskočil precizní hrou a téměř je k ničemu nepustil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lubenečtí ovládli vroutecké hřiště

V místním derby přivítalo béčko Vroutku tým z nedalekého Lubence. Vrouteckým se nepovedl vstup do sezóny, a proto chtěli s rivalem, se kterým postoupili do okresního přeboru bodovat. Ale byli to hosté, kteří ovládli na začátku utkání hru. Měli několik šancí, ta gólová přišla v 17. minutě, kdy Lukáš Horský ideálně nahrál volnému Karlu Zukalovi, a ten neměl problém s umístěním balónu do vroutecké sítě. Netrvalo to ani pět minut a z lubeneckých kopaček přišla další gólovka. Záložník Daniel Polena prošel vápnem, nahrál na Lukáše Kožíška, který podruhé rozvlnil brankovou síť. Po tomto gólu hosté s přehledem hráli svoji hru a měli několik dalších šancí. Ve 24. minutě Stanislav Vopat přešel středem hřiště, nahrál Danielu Polenovi, a ten dalekonosnou střelou přestřelil bránu. Tento hráč měl další šanci, když se krásně uvolnil, ale jeho střela jen těsně minula pravou tyč. Domácím se nedařila rozehrávka a byli pomalejší na míč, ale ve 36. minutě dvakrát po sobě zahrávali rohový kop a při druhém se dostal míč k Michalu Hlaváčovi. Jeho pokus skončil na lubenecké tyči a k překvapení všech nešel do brány. Hned nato vystřelil kapitán domácích Libor Klíč, ale jeho střela šla nad. Do konce poločasu měli ještě šance hosté, ale stav se už nezměnil. 

Domácí na soupeře nestačili

Do druhého poločasu nastoupili domácí ofenzívněji, než hráli v první půli. Ale na hosty to moc neplatilo. Ve 48. minutě Ladislav Bezemek z pravé strany vystřelil a domácí brankář Petr Čapek jen s námahou ránu vykryl. Za další 4 minuty Daniel Polena nahrál Lukáši Horskému, ale ten vystřelil jen do rukou vrouteckého brankáře. V 58. minutě Lukáš Horský obešel celé vápno a pohotově z pravé strany vystřelil jen těsně vedle. Za dalších 5 minut se míč dostal k nejmladšímu hráči na hřišti, lubeneckému Michalu Kadlecovi, a ten zvýšil skóre na 0:3. V 66. minutě měli domácí šanci, zahrávali přímý kop z téměř 25ti metrů, ale míč skončil opět na tyči. Utkání se poté už dohrávalo, šance byly na obou stranách, ale branka už nepadla. Hosté si výsledek pohlídali. Byli lepší v obranné činnosti, v záloze a hlavně v útoku, což potvrdili třemi brankami. Vroutečtí měli i smůlu. Kdyby se jim podařilo dát místo dvou tyčí branky, utkání by bylo asi dramatičtější.

 



Ohlasy k zápasu


FK Vroutek B
Jiří Balák (předseda klubu FK Vroutek): Co mám k tomu říct, hráli jsme špatně, nastřelili jsme dvě tyčky, ale soupeř byl bohužel lepší.

TJ Spartak Lubenec
Jiří Korf (asistent trenéra TJ Spartak Lubenec): První půli po chybách domácích jsme se ujali vedení 0:2 a ve druhém poločase jsme domácí herně přehráli.



Sestavy


FK Vroutek B
P. Čapek [-] - M. Šiška [-] , J. Zajko [-] , M. Mlejnek [-] (46. M. Junk [-] ) , L. Jůna [-] - L. Klíč [-] (75. J. Kubelka [-] ) , L. Schatra [-] , M. Hlaváč [-] , L. Koliha [-] (44. M. Balák [-] ) - M. Klíč [-] (61. P. Hassman [-] ) , J. Pešek [-] (81. I. Ležák [-] ) -

TJ Spartak Lubenec
J. Gucký [-] - K. Zukal [-] (46. L. Bezemek [-] ) , L. Horský [-] , L. Kožíšek [-] , M. Kadlec [-] , D. Polena [-] , P. Ledvina [-] , J. Kuchár [-] , Z. Vukliševič [-] , S. Vopat [-] , J. Kohout [-]

ŽK: 68. J. Zajko - 38. L. Kožíšek .
Hráči zápasu: Z. Vukliševič , M. Kadlec , L. Horský .
Místo: Vroutek. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Vaic Zdeněk - SMREČEK Ladislav, BENEDIKT Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.