Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodla chyba v závěru


Branky


0

Domácí v 70. minutě zápasu prohrávali už 0:2, ale svojí bojovností zápas minutu před koncem srovnali a už se pomalu těšili na bod. Jenže jejich brankář v nastavení udělal chybu. Tu cítolibští potrestali gólem, který rozhodl utkání v jejich prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lenešičtí zaspali úvod

Utkání začali lépe hosté, když už ve 2. minutě skóroval Jan Maier, který dostal přihrávku mezi beky a nezaváhal. Po obdržené brance začali hrát i domácí. Jejich mírná převaha však větší příležitost do poločasu nepřinesla.

Závěr rozhodli cítolibští

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí. Zatlačili hosty před jejich pokutové území. První šance přišla po pěti minutách, kdy domácí Tomáš Zlatohlávek unikal po levé straně a hostující obránce ho zastavil jen za cenu faulu. Pokutový kop ale stoper Aleš Sadílek poslal vedle cítolibské branky. Hosté se soustředili na obranu a rychlé protiútoky. Jeden jim vyšel v 63. minutě, když útočník hostí Petr Dienelt přehodil špatně vyběhnuvšího domácího brankáře Radka Kahulu. Domácí se nevzdali a od té chvíle vrhli vše do útoku. Odměnou jim byl v 75. minutě gól Jana Vilda, který dorazil odražený míč po standardní situaci do branky. Lenešičtí dále pokračovali v náporu, ze kterého vytěžili dvě gólové hlavičky. Jednu Aleš Sadílek namířil nad branku a druhou vyrazil cítolibský gólman Milan Rokos mimo svou branku. V 89. minutě se domácí dočkali. Po rohovém kopu domácí obránce Jaromír Kadeřábek doslova donesl míč za brankovou čáru a bylo vyrovnáno. Kdo si myslel, že se budou dělit body, tak se mýlil. V 93. minutě hosté ještě zahrávali přímý kop z pětadvaceti metrů. Slabou střelu však domácí Radek Kahula neudržel a na dorážku Pavla Zandala už nedosáhl.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lenešice
Kopřiva Karel (trenér TJ Sokol Lenešice): Dnes jsme si za druhý poločas minimálně jeden bod zasloužili. Hosté, na to, že vedou tabulku, mě svoji hrou nenadchli. Dnes nebyli lepší, ale šťastnější. Nic to však nemění na věci, že mají tři body a my žádný. Nehrajeme špatně, ale sráží nás vlastní individuální chyby.




Sestavy


TJ Sokol Lenešice
R. Kahula [-] - M. Bauer [-] , J. Kadeřábek [-] , A. Sadílek [-] , B. Štukheil [-] , P. Trhlík [-] (68. F. Kucej [-] ) - T. Zlatohlávek [-] , D. Hodan [-] , J. Petříček [-] , Z. Kubiska [-] - K. Dittrich [-] (46. J. Vild [-] )

SK Cítoliby
M. Rokos [-] - P. Zandal [-] , M. Janoušek [-] , J. Pokorný [-] , P. Zandal [-] - D. Kabele [-] , A. Nejedlý [-] (60. T. Sábl [-] ) , L. Müller [-] (71. P. Dienelt [-] ) , J. Maier [-] - M. Šulc [-] , L. Horváth [-]

ŽK: 26. P. Trhlík , 86. F. Kucej - 48. M. Janoušek , 59. P. Zandal , 90. P. Zandal .
Místo: Lenešice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Smreček Ladislav - VOKURKA Ivan, ČÁKA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.