Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vykradený Vroutek


Branky


0

Vroutečtí stále hledají formu z loňské sezóny. Tu nenašli ani v dalším domácím zápase s Lenešicemi, které je udolaly pěti zásahy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý úvod pro lenešické

Utkání začalo náporem hostů a už v 5. minutě je po samostatné akci dostal do vedení Jakub Petříček. Ve 14. minutě zahrával hostující Tomáš Zlatohlávek přímý kop, který poslal do zdi. Odražený míč však s pomocí teče poslal Martin Bauer za záda bezmocného brankáře Petra Čapka. Lenešičtí se uspokojili s vedením a nepochopitelně přestali hrát. Tím se do zápasu dostal Vroutek a dva rychlé protiútoky znamenali vyrovnání. Ve 21. minutě se trefil domácí kanonýr Jan Kukla a hned minutu nato Michal Klíč nedal brankáři Radku Kahulovi šanci. Do pauzy hosté ještě strhli vedení na svou stranu, když ve 29. minutě z přečíslení tři na dva zakončil Jan Čech přesně k tyči.  

Vroutečtí jen korigovali

Druhý poločas měli lenešičtí hru pod kontrolou a bylo jen otázkou času, kdy zápas rozhodnou. V 61. minutě unikl po levé straně Tomáš Zlatohlávek, kterého zastavili domácí v pokutovém území jen za cenu faulu. Penaltu bezpečně proměnil Jakub Petříček. Za dalších devět minut odcentroval z pravé strany lenešický Jan Krebs, přesně našel u zadní tyče osamoceného Tomáše Zlatohlávka, a ten se hlavou zblízka nemýlil. V 84. minutě se ještě jednou dostali vroutečtí do brejku, který proměnil nestárnoucí Miroslav Junk.  



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lenešice
Karel Kopřiva (trenér TJ Sokol Lenešice): Myslím si, že jsme měli celý zápas utkání pod kontrolou. Vyjma deseti minut v prvním poločase, kdy si za stavu 2:0 naši hráči mysleli, že je rozhodnuto. Na jejich obranu zase musím říci, že po rychlém vyrovnání se dokázali hned dostat do zápasu zpátky a utkání zvládli. Škoda jen tří inkasovaných branek.



Sestavy


FK Vroutek B
P. Čapek [-] - M. Hlaváč [-] , M. Junk [-] , L. Koliha [-] , J. Kubelka [-] (46. M. Jíra [-] ) , J. Kukla [-] , M. Klíč [-] (85. L. Schatra [-] ) , M. Salač [-] , M. Mlejnek [-] (62. V. Junk [-] ) , J. Zajko [-] , M. Šiška [-]

TJ Sokol Lenešice
R. Kahula [-] - M. Bauer [-] , J. Kadeřábek [-] , A. Sadílek [-] , B. Štukheil [-] (78. M. Ševčík [-] ) , J. Krebs [-] - T. Zlatohlávek [-] (90. F. Kucej [-] ) , D. Hodan [-] (89. J. Vild [-] ) , J. Čech [-] (57. K. Dittrich [-] ) , P. Trhlík [-] - J. Petříček [-] -

ŽK: 44. M. Salač , 47. M. Šiška , 54. M. Hlaváč , 88. V. Junk . ČK: 65. M. Hlaváč .
Místo: Vroutek. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Šebek Václav - ŠNÍDL David, BENEDIKT Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.