Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žíželická dotahovaná


Branky


0

Větší vůle po vítězství táhla lubenecké třikrát do vedení, ale fotbalovější Žíželice dokázaly třikrát korigovat stav a dotáhli zápas do konečené remízy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová koncovka první půle pro domácí

Zápas sice nenabídl příliš kvalitní podívanou, na trávníku byla spousta nepřesností od obou mužstev, ale k vidění bylo šest vstřelených branek. Domácí Lubenec však dokázal fotbalovější hosty ze Žíželic předčit svojí větší vůlí a touhou po vítězství. Tudíž byl prakticky po celý zápas vždy o krok blíže vytouženému cíli a hostující tým byl tak nucen neustále dotahovat nepříznivý vývoj ve skóre. První větší vzruch před brankou soupeře přinesla až 20. minuta, kdy se v pokutovém území dokázal krásně uvolnit nejlepší hráč zápasu Michal Kadlec a jeho přízemní střela orazítkovala tyč žíželické branky. Další gólovou šanci domácích přinesla 28. minuta zápasu. Střelu ze dvaceti metrů brankář Antonín Kvapil vyrazil, k míči se dostal domácí útočník Karel Zukal, dal branku, ale ta nebyla pro ofsajd uznána. Ve 35. minutě se stav zápasu již měnil. Lubenečtí se právem ujali vedení zásluhou Michala Kadlece, který se nejlépe zorientoval před brankářem Antonínem Kvapilem a bodoval na 1:0. Hostům se podařilo za necelých pět minut srovnat, když využil nedorozumění domácí obrany houževnatý Ladislav Seman a vyrovnal na 1:1. Zdálo se, že do kabin půjdou mužstva za nerozhodného stavu, ale lubenečtí zahrávali dvě minuty před koncem půle rohový kop, Patrik Ledvina využil zaváhání žíželického brankáře Kvapila a dostal svůj tým do vedení 2:1.

Poslední slovo měli hosté

Druhou půli začali lépe žíželičtí. Ve 47. minutě poslal Roman Bašus přesný pas Josefu Švejdovi před lubenecké pokutové území. Ten byl bránícím hráčem sražen. K přímému kopu se postavil sám faulovaný Josef Švejda a umístěnou střelou podél zdi srovnal na 2:2. Prakticky po znovuzahájení hry byl ze středového kruhu nedovoleným zákrokem zastaven na opačné straně hřiště jeden z hráčů Lubence. Následně zahrávaný trestný kop v 50. minutě zastavila pouze tyč, od které se odrazil míč před branku a nejrychleji se k němu přes zkoprnělé žíželické hráče dostal lubenecký Karel Zukal. Pro něj už nebyl problém umístit balón do sítě a zvýšit vedení na 3:2.  Domácí ještě mohli v 63. minutě navýšit svůj náskok, ale hosty opět zachránila od pohromy branková konstrukce. Centrovaný balón se otřel od horního břevna do zámezí. Přesto deset minut před koncem Žíželice srovnaly na konečných 3:3. Pavel Zuščík využil prostrčeného míče uličkou od jednoho ze svých spoluhráčů a po zemi zamířil přesně k tyči domácího brankáře Jana Guckého.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Lubenec
Jiří Korf (asistent trenéra TJ Spartak Lubenec): Opět jsme se připravili o body. Vedli jsme a neproměnili jsme další šance. Sice jsme neprohráli, máme alespoň bod, ale vlastními chybami jsme se připravili o vítězství.

TJ Žiželice
Jaroslav Feciškanin, (administrátor TJ Žíželice): Vzhledem k průběhu celého zápasu musíme být nakonec spokojeni se získaným bodem, díky čemuž jsme se v tabulce pravdy dokázali vrátit zpět na nulu. Po fatálním a nevídaném zaváhání v konci minulého domácího zápasu, kdy jsme byli hodně psychicky dole, je každý podobný počin vítaným vkladem do banku v tabulce a důležitým momentem k opětovnému nabytí důvěry ve své schopnosti. Dnešní zápas určitě nepatřil k těm nejpovedenějším, alespoň z našeho pohledu, o to více si musíme výsledku vážit.



Sestavy


TJ Spartak Lubenec
J. Gucký [-] - J. Kuchár [-] , Z. Vukliševič [-] , S. Vopat [-] - L. Bezemek [-] , P. Ledvina [-] (78. M. Ryk [-] ) , D. Polena [-] - L. Horský [-] , K. Zukal [-] - M. Kadlec [-] , R. Wirth [-]

TJ Žiželice
A. Kvapil [-] - M. Oppel [-] , L. Drchal [-] , F. Elias [-] , T. Večeře [-] - P. Zuščík [-] , L. Dormišev [-] , J. Švejda [-] , R. Bašus [-] - L. Seman [-] , J. Kinzel [-] (80. T. Miško [-] ) -

ŽK: 44. L. Horský , 55. M. Kadlec - 20. T. Večeře , 42. L. Dormišev , 60. P. Zuščík , 75. F. Elias .
Místo: Lubenec. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Vlasák Petr - ŠNÍDL David, ŠRAMOTA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.