Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Ústecký | Litoměřice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas předních celků zvládly lépe Bohušovice


0

Velmi zajímavé utkání bylo k vidění na hřišti Bohušovic, kam přijely Velké Žernoseky. Bohušovice se prezentují výborným fotbalem a útočí na vedoucí příčky soutěže. Velké Žernoseky chtěly navázat na vysoké vítězstvi z minulého kola, když dokázaly zvítězit 10:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý úvod Velkých Žernosek nestačil na vítězství v prvním poločase

Bohušovice chtěly nastoupit do zápasu aktivně a hrát útočný fotbal, který je zdobí po celou soutěž, ale než si vůbec dokázaly vytvořit nějaký tlak tak prohrávaly 0:1. Už ve 4. minutě dokázal využít nedorozumnění v domácí obraně Zbyněk Záveský a svoji přesnou přízemní střelou dsotal svůj tym do vedení. Bohušovice se poté snažily tlačit na svého soupeře a vytvářit si šance především středem hřiště, velmi aktivní bylo duo Ortbauer a Jakub Gaube, který neústale zaměstnával hostující obranu. První větší šance Bohušovic přišla ve 13. minutě, když se k zajímavé střele z úhlu dostal Jakub Gaube, ale jeho střela letěla těsně vedle levé tyče. Další šance přišla v 18. minutěm když se po centru z levé strany zkoušel prosadit domácí Jan Mikoláš, ale nedokázal svůj pokus přesně usměrnit. Velké Žernoseky se spíše bránily, ale výjimkou byla šance ve 27. minutě, když se zkoušel prosadit podruhé v zápase Zbyněk Záveský, ale jeho pokus velmi dobrým zákrokem zneškodnil domácí brankář. 36. minuta a další šance Bohušovic, tentokráte se pokoušel rozvlnit síť Jakub Ortbauer, ale z úhlu trefil pouze brankáře Jana Homolu. Když už to vypadalo že se do kabin půjde za stavu 0:1 pro domácí, tak zaúřadoval útok Bohušovic, jmenovitě Daniel Matuška, který se prosadil hlavou a vyrovnal stav na 1:1. první poločas již žádné šance nenabídl a do kabin se odcházelo za nerozhodného stavu. 

Vyhrocený druhý poločas zvládly lépe Bohušovice

Bohušovice chtěly navázat na konec prvního poločasu a soupeře zasypávaly útočnými akcemi. První šanci měl Jakub Ortbauer, ale proti jeho střele dobře zasáhl Jan Homola. Další šanci měl Jan Mikoláš, ale jeho střelu dobře zablokovala hostující obrana. Zápas začal být postupem času hodně vyhrocený a k vidění byly i menší potyčky. V 58. minutě se nepochopitelně nechal vyprovokovat domácí Jakub Ortbauer, který udeřil soupeře a zaslouženě uviděl červenou kartu. Bohušovice se ovšem dokázaly i v deseti prosadit velmi brzy a to v 60. minutě, když se střelou z hranice vápna prosadil Milan Dalešický a dostal Bohušovice do vedení 2:1. Důležitý okamžik přišel v 71. minutě když se do sebe pustili Baloun Ondřej a Robert Lesche a rozhodčí oba hráče ihned vyloučil. Zápas se dohrával ve velmi napjaté atmosféře a místo zajímavých šancí přínášel spíše potyčky a urážky. Žlutou kartu v samotném závěru zápasu si vysloužilo několik hráčů a zápas skončil vítězstvím Bohušovic 2:1. 



Ohlasy k zápasu


Slavoj Bohušovice nad Ohří
Miloslav Šafr(trenér Bohušovice): "Dokázali jsme vyhrát zaslouženě, jelikož jsme byli lepším týmem. Pochválil bych naše dva střelce Daniela Matušku a Milana Dalešického, kteří rozhodli o našem vítězství"




Sestavy


Slavoj Bohušovice nad Ohří
Š. Šplíchal [-] - O. Baloun [-] , J. Martínek [-] , P. Dráb [-] , P. Koblížek [-] (46. R. Valenta [-] ) - D. Matuška [-] (62. D. Šikner [-] ) , M. Dalešický [-] , D. Brůža [-] , J. Gaube [-] - J. Ortbauer [-] , J. Mikoláš [-] -

TJ Sokol Velké Žernoseky
J. Homola [-] - J. Maděra [-] , B. Oncirk [-] (46. O. Šlor [-] ) , P. Dobrý [-] - M. Moška [-] , R. Lesche [-] , P. Musil [-] - Z. Záveský [-] (67. L. Záveský [-] ) - J. Vocásek [-] , V. Novák [-] (62. A. Knobloch [-] ) , J. Kuti [-]

ŽK: 65. J. Martínek , 87. M. Dalešický , 88. J. Mikoláš - 20. J. Maděra , 40. M. Moška , 43. J. Kuti , 58. Z. Záveský , 85. J. Výboch , 89. J. Vocásek . ČK: 58. J. Ortbauer , 71. O. Baloun - 71. R. Lesche .
Místo: Bohušovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Dufek Jiří - GABRIEL Petr, ROSENKRANC František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 FK Litoměřicko B 19 70:15 51
2 Podřipan Rovné 18 52:19 47
3 Hoštka 19 83:31 45
4 SK Libotenice 19 42:31 39
5 SK Liběšice B 19 37:42 32
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Aleš Nosek 21
2 Vladimír Flégl 19
3 Tomáš Juraš 19
4 Lukáš Sedláček 16
5 Dominik Pešek 15
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 76 67,9% 3
2 Venca Likeš 74 58,7% 1
3 Radek Hruška 46 39,0% 0
4 Miroslav Liška 13 46,4% 0
5 Jaromír Bělunek 11 52,4% 0
Zobrazit celou tabulku